Libnet.ro
UNICEF

12:45

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open. continuă pe Hotnews

DigiSport Decizia luata de Nike, la Australian Open! Halep nu conteaza n fata uriaselor Sharapova si Williams

Simona Halep s-a calificat in turul 2 de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7, 6-4, 6-2. Numarul 1 WTA a atras atentia nu doar prin faptul ca a obtinut prima victorie dupa 149 de zile, ci si prin echipemtul oferit de Nike. Fanii sportivei din Romania au comentat intens pe retelele de socializare vestimentatia aleasa.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Stephens, calificate n turul trei; Bertens, Kontaveit si Tsurenko au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc primele dispute din turul al doilea de la Australian Open, competitia de la Melbourne ramanand fara alte patru jucatoare din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. Kiki Bertens cap de serie 9), Anett Kontaveit 20), Lesia Tsurenko 24) si Donna Vekic 29) au fost eliminate de la primul Grand Slam al anului. in turul al treilea s-au calificat, printre altele, Angelique Kerber 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus primele confruntari din turul al doilea de la Australian Open. Rafael Nadal, Angelique Kerber, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Marin Cilic sau Frances Tiafoe sunt doar cativa dintre sportivii care i-au incantat cu evolutiile lor pe spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park.

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open (miercuri, 8:00)

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu a fost prima reprezentanta a Romaniei care a evoluat in turul doi de la Australian Open in acest an.

Petra Kvitova prea puternica pentru Irina Begu

Aventura Irinei Begu la editia din acest an a Australian Open s-a incheiat in turul al doilea, jucatoarea din tara noastra fiind invinsa categoric de Petra Kvitova din Cehia, cu 6-1, 6-3.

VIDEO Australian Open: Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 3-6 / Begu, eliminata n turul al doilea - Kvitova, o nuca mult prea tare

Parcursul Irinei Begu 76 WTA) la Australian Open s-a oprit in turul al doilea. Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, nu i-a lasat prea multe sanse jucatoarei noastre, a controlat cu autoritate jocul si s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )