Libnet.ro
UNICEF

23:30

Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open, potrivit news. ro. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

VIDEO Sorana Cirstea, eliminata in turul al doilea al Australian Open

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, de jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 29 WTA si cap de serie numarul 29, in turul al doilea al Australian Open. Anul trecut, Sorana Cirstea a ajuns pana in optimi la Melbourne.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open.

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

Australian Open: Raluca Olaru si Olga Savciuk, in turul doi al probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk s-a calificat, miercuri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu a turneului Australian Open, dupa 6-3, 6-3 cu cuplul Katerina Kozlova Ucraina)/Yulia Putintseva Kazahstan).

Australian Open: Marius Copil a parasit competitia in turul intai

Marius Copil, locul 92 ATP, a fost invins, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, 6-3, de francezul Gilles Simon, locul 57 ATP, in turul I al turneului Australian Open.

Australian Open (f): Petra Kvitova, eliminata dupa un meci maraton; Muguruza, Pliskova si Garcia, in turul doi; (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova Cehia, locul 28 WTA), cap de serie numarul 27, a fost eliminata dramatic in primul tur de la Australian Open. Andrea Petkovic Germania, 30 de ani, locul 98 WTA) a invins-o dupa aproape 3 ore de joc, scor 6-3, 4-6, 10-8. S-au mai calificat in runda a doua, printre altele, Garbine Muguruza cap de serie numarul 3), Karolina Pliskova 6) sau Caroline Garcia 8).

Dueluri romano-americane in turul 3 la Australian Open

Simona Halep si Ana Bogdan au ramas in competitia de simplu de la Australian Open si in turul 3 acestea vor avea de trecut doua obstacole din Statele Unite.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei si in proba de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia au invins, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea Veronika Kudermetova/Arina Sabalenka Rusia/Belarus), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )