Libnet.ro
UNICEF

15:17

Australian Open (m): David Goffin, Stan Wawrinka si Sam Querry au parasit competitia; Roger Federer, in turul trei (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): David Goffin, Stan Wawrinka si Sam Querry au parasit competitia; Roger Federer, in turul trei (Rezultatele zilei)

Alti trei jucatori din randul capilor de serie de pe tabloul masculin de simplu al turneului de la Australian Open au fost eliminati in cea de-a patra zi a competitiei: David Goffin 7), Stan Wawrinka 9) si Sam Querry 13). Elvetianul Roger Federer favorit 2) s-a calificat in turul al treilea la Melbourne, invingandu-l in trei seturi pe germanul Jan-Lennard Struff 55 ATP), scor 6-4 6-4 7-64). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de la Australian Open simplu masculin). continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

In ziua a patra de la Australian Open, spectatorii prezenti in complexul de la de la Melbourne Park au putut sa ii vada, printre altii, pe Roger Federer, Simona Halep, Stan Wawrinka, Garbine Muguruza sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de joi de la Australian Open.

Dueluri romano-americane in turul 3 la Australian Open

Simona Halep si Ana Bogdan au ramas in competitia de simplu de la Australian Open si in turul 3 acestea vor avea de trecut doua obstacole din Statele Unite.

Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin

Dupa nume mari au parasit tabolul feminin, joi dimineata, in turul 2 de la Australian Open. O singura fata serioasa a trecut.

Ana Bogdan scrie istorie la Australian Open

Jucatoarea de tenis romana Ana Bogdan s-a calificat joi dimineata in turul al treilea de la Australian Open, obtinand cea mai mare performanta a carierei.

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

ştiri din Sport

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )