Libnet.ro
UNICEF

19:00

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n turul trei - Tsonga, Wawrinka si Thiem, eliminati

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n turul trei - Tsonga, Wawrinka si Thiem, eliminati

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) nu a avut probleme in partida cu Jo-Wilfried Tsonga, liderul mondial castigand in trei seturi 6-3, 7-5, 6-4). Tot in turul trei de la Australian Open au mai ajuns, printre altii, Alexander Zverev duel de cinci seturi cu Jeremy Chardy) si Kei Nishikori. Au parasit joi Grand Slam-ul de la Melbourne nume importante precum Stanislas Wawrinka si Dominic Thiem. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la AO. continuă pe Hotnews

Australian Open (m): Djokovic, Zverev si Thiem, calificati n runda a doua - Marco Cecchinato, eliminat dupa un meci de cinci seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic principalul favorit) si Alexander Zverev 4) au obtinut victorii lejere in primul tur de la Australian Open, in timp ce Dominic Thiem 7) a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-l invinge pe Benoit Paire. Austriacul s-a impus in cinci seturi, dupa un meci care a durat trei ore si 42 de minute. Marco Cecchinato cap de serie 17) a parasit turneul de la Antipozi in prima mansa, desi a condus cu 2-0 la seturi in partida cu Filip Krajinovic 93 ATP). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti pe tabloul masculin de simplu al competitiei de la Melbourne.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Marii favoriti si-au respectat statutul, Novak Djokovic, Simona Halep, Serena Williams si Alexander Zverev obtinand biletele pentru turul trei al competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de joi de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Ziua a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne i-a adus in scena pe liderii mondiali din tenis: Simona Halep si Novak Djokovic. Sarbul a obtinut o victorie lejera in fata americanului Mitchell Krueger, in timp ce Halep a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a-si asigura prezenta in turul al doilea de la AO 6-73), 6-4, 6-2 cu estona Kaia Kanepi). Tot marti au mai evoluat, printre altii, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Serena Williams, Naomi Osaka sau Mihaela Buzarnescu.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open (joi, dupa 7:00)

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Asa am trait Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin au inchis sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )