Libnet.ro
UNICEF

11:02

Australian Open: Programul de miercuri al sportivilor din Romnia - Partida Begu vs Kvitova se va disputa dupa ora 08:00

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Programul de miercuri al sportivilor din Romnia - Partida Begu vs Kvitova se va disputa dupa ora 08:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de miercuri, Irina Camelia Begu 76 WTA) urmand sa evolueze in turul al doilea al competitiei. Jucatoarea noastra o va infrunta pe Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, dupa ora 08:00 ora Romaniei). Confruntarea va avea loc pe arena 1573. continuă pe Hotnews

Programul romanilor in prima zi la Australian Open

In noaptea de duminica spre luni, dupa ora Romaniei, debuteaza Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

De ce Ilie Nastase nici macar nu conteaza in istoria turneului de la Australian Open

Ilie Nastase, primul numar 1 mondial din tenisul masculin, nu conteaza in istoria turneului de la Australian Open.

Oamenii de stiinta au dat verdictul: Simona Halep nu are nici macar 5% sanse sa castige Australian Open

La indemnul Federatiei de Tenis din Australia, pe baza unui algoritm matematic, o echipa de cercetatori a incercat sa descopere cine va fi viitoarea campioana de la Australian Open.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

Australian Open incepe in aceasta noapte. Programul romancelor din prima zi de concurs

Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul primei zile, cand trei jucatoare din Romania vor evolua in proba de simplu.

Australian Open incepe in aceasta noapte. Zilele si orele la care debuteaza cei 7 reprezentanti la simplu ai Romaniei

Organizatorii turneului de la Australian Open au anuntat programul primelor doua zile, cand cele 6 fete ale nostre si Marius Copil vor lua startul in proba de simplu.

Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi va avea loc marti, de la ora 10:00/ Programul fetelor noastre n primul tur

Simona Halep va evolua in primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, marti, la ora 10. 00, conform programului anuntat de organizatori. Meciul este programat primul pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara, de la ora locala 19.

Australian Open (m): Djokovic, Zverev si Thiem, calificati n runda a doua - Marco Cecchinato, eliminat dupa un meci de cinci seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic principalul favorit) si Alexander Zverev 4) au obtinut victorii lejere in primul tur de la Australian Open, in timp ce Dominic Thiem 7) a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-l invinge pe Benoit Paire. Austriacul s-a impus in cinci seturi, dupa un meci care a durat trei ore si 42 de minute. Marco Cecchinato cap de serie 17) a parasit turneul de la Antipozi in prima mansa, desi a condus cu 2-0 la seturi in partida cu Filip Krajinovic 93 ATP). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti pe tabloul masculin de simplu al competitiei de la Melbourne.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )