Libnet.ro
UNICEF

17:30

Australian Open Serena Williams, la pas n turul trei: 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Serena Williams, la pas n turul trei: 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard

Serena Williams nu a intampinat nicio dificultate in a castiga meciul cu Eugenie Bouchard 6-2, 6-2), americanca impunandu-se fara emotii dupa o partida de o ora si 10 minute. Campioana ultima data la Australian Open in 2017, Serena a obtinut joi biletul pentru turul al treilea. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open Serena Williams, la pas n turul trei: 6-2, 6-2 cu Eugenie Bouchard

Serena Williams nu a intampinat nicio dificultate in a castiga meciul cu Eugenie Bouchard 6-2, 6-2), americanca impunandu-se fara emotii dupa o partida de o ora si 10 minute. Campioana ultima data la Australian Open in 2017, Serena a obtinut joi biletul pentru turul al treilea.

Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze suficient pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, demonstratie de tenis la debut (6-0, 6-2 cu Tatjana Maria)

Invingatoare de sapte ori la Australian Open ultima data in 2017), Serena Williams 16 WTA) a revenit la Melbourne cu o victorie categorica in fata germanei Tatjana Maria 73 WTA). Americanca a cedat doar doua game-uri scor 6-0, 6-2), obtinand astfel calificarea in runda a doua a primului turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open,.

Romancele cad pe capete la Australian Open: A mai iesit o jucatoare in turul I. Avem patru infrangeri in cinci meciuri

Australian Open 2019 se transforma, treptat, intr-un mare esec pentru tenisul feminin din Romania. Iar asta pentru ca infrangerile vin una dupa alta.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

FOTO Halep, mesaj elocvent pentru parcursul ei la Australian Open: Ce a postat pe Twitter dupa calificarea in turul III

Simona Halep a obtinut doua victorii muncite, desi multi au crezut ca va fi eliminata repede la Australian Open 2019.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )