Libnet.ro
UNICEF

08:00

Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania, dar le va permite pe cele din Lombardia, cea mai afectata regiune italiana de pandemie

Adevărul Adevărul,
Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania, dar le va permite pe cele din Lombardia, cea mai afectata regiune italiana de pandemie

Austria va interzice, incepand de joi, cursele aeriene regulate din zece state, printre care si Romania, conform unui ordin semnat de ministrul austriac al Sanatatii, Rudolf Anschober. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania si alte state

De joi, 16 iulie, Austria va interzice cursele aeriene regulate directe din zece state, inclusiv Romania si toate tarile din Balcanii de Vest, in contextul accelerarii cazurilor de infectare cu noul.

Austria interzice cursele aeriene directe din Romania, incepand de joi, din cauza COVID-19

Austria va interzice incepand de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, printre care Romania si toate tarile din Balcanii de Vest, conform unui ordin al ministrului sanatatii, Rudolf Anschober, informeaza marti agentia APA.

Austria interzice, incepand de joi, cursele aeriene din si inspre Romania

Austria va interzice incepand de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, pri.

Austria sisteaza cursele aeriene din si spre Republica Moldova

Austria sisteaza cursele aeriene din si in Republica Moldova incepand cu 16 iulie si pana la sfarsitul lunii, transmite IPN.

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Se dau bani de la stat. Mii de tineri din Romania sunt vizati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Veste extraordinara pentru tinerii din Romania. Autoritatile au anuntat ca se dau bani de la stat in anumite conditii. De ce acte este nevoie?! Se dau bani de la stat pentru tineri Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM) a facut anuntul. Absolventii institutiilor de invatamant in varsta de minimum 16 ani pot .

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din Romania, in arest la domiciliu pana la o decizie privind extradarea in Romania, a decis o instanta din Italia

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Ioan Bene, condamnati definitiv intr-un dosar de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu in Italia pana la momentul pronuntarii unei decizii privind extradarea, a decis luni o instanta din Italia, potrivit Mediafax. Bica si Bene - fugari din Romania - au fost prinsi vineri de autoritatile din Italia.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare. Nimeni din Romania nu mai face asa ceva

Bianca Dragusanu a acordat recent un interviu in care a vorbit despre ea si fetita sa, despre relatia cu Victor Slav, dar si despre proiectele profesionale. Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare Bianca Dragusanu este o femeie independenta si determinata. Este considerata una dintre cele mai frumoase .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )