Libnet.ro
UNICEF

15:17

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe. continuă pe B1

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Cea mai friguroasa noapte din Bucuresti, n aceasta iarna. S-au nregistrat -15 grade Celsius

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Noi detalii incendiare in divortul celui mai bogat om din lume. Ce mesaje ii trimitea Jeff Bezos amantei

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice si mesaje senzuale amantei maritate. Cuplul se intalnea in hoteluri, avioane private si in casele lor personale. Cel mai bogat om din lume si amanta lui, a caror relatie a.

Cea mai mare razie din vestul Germaniei mpotriva criminalitatii de clan. Ministrul NRW anunta toleranta zero

Noaptea spre 13 ianuarie le-a adus traficantilor ghinion. Aproximativ 1300 ofiteri de politie au efectuat, sambata spre duminica, cea mai mare operatiune impotriva clanurilor criminale din landul german Renania de Nord-Westfalia NRW). Cu aceasta razie de amploare in mai multe orase, fortele de securitate vor sa dea un exemplu de lupta impotriva criminalitatii organizate, anuntand toleranta zero. Importante cantitati de tutun ilegal si narcotice au fost confiscate.

in Bucuresti s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din iarna aceasta

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Revina cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial in legatura cu Dacia 1300 a fost facut (FOTO)

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial in legatura cu Dacia 1300 a fost facut (FOTO)

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare.

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

ştiri din Auto

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )