Libnet.ro
UNICEF

22:45

Culoarea asigurarilor Carte Verde, schimbata, incepand din 1 iulie 2020

B1 B1,
Culoarea asigurarilor Carte Verde, schimbata, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare Carte Verde, care au rolul de a asigura protectie financiara pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite, de la 1 iulie, pe hartie alba in loc de culoarea verde,. continuă pe B1

in atentia soferilor care circula in afara Romaniei: Asigurarile Carte Verde isi schimba culoarea, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare Carte Verde, atasate sau nu contractului de asigurare RCA, al caror rol este de a asigura protectie financiara pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite pe hartie alba in loc de culoarea verde, asa cum este in prezent, a anuntat marti Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR). Decizia de schimbare a culorii este conforma cu reglementarile care guverneaza Sistemul Carte Verde si politele incheiate inainte de aceasta data isi pastreaza valabilitatea pana la expirare. Vezi in articol un ghid de utilizare a politei Carte Verde.

Asigurarea Carte Verde isi schimba culoarea, incepand din 1 iulie 2020

Politele de asigurare de tipCarte Verde, al caror rol este de a asigura daunele pentru accidente rutiere produse in afara Romaniei, vor fi tiparite pe hartie alba in loc de culoarea verde, asa cum este in prezent.

Spania redeschide frontierele pentru turisti incepand din iulie

Turistii straini vor putea merge in Spania incepand cu luna iulie, a anuntat, sambata, premierul spaniol Pedro Sanchez, potrivit El Pais.

Spania va fi gata sa primeasca turisti straini din iulie. Ne vom asigura ca acestia sa nu fie expusi vreunui risc

Vesti bune pentru cei care aveau vacante planificate in Spania pentru vara aceasta. Prim-ministrul spaniol, Pedro Sanchez, a anuntat ca tara este gata sa primeasca turisti straini incepand cu luna iulie.

Spania redeschide granitele pentru turisti, din iulie

Spania va redeschide granitele pentru turistii din afara tarii incepand cu luna iulie, potrivit unui anunt facut de premierul Pedro Sanchez, potrivit Reuters.

INCEPAND DIN 3 IUNIE Actiunile Bittnet vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata

28 mai - ultima zi a actiunilor BNET in piata AeRO Actiunile Bittnet Systems BNET) vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) incepand cu data de 3 iunie, se arata intr-un raport de ieri, al operatorului pietei noastre de capital.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )