Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Hotnews Hotnews,
 Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente. continuă pe Hotnews

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente.

Topul jucatorilor care au castigat cele mai multe cupe ale campionilor la fotbal

Nu mai putin de 11 jucatori, dintre care opt din Spania, au reusit de-a lungul carierei lor sa castige de cel putin cinci ori Cupa Campionilor la fotbal. Care sunt acesti jucatori puteti afla din articolul de mai jos.

Incidentele de securitate in comunicatii au crescut si au afectat peste 23 de milioane de conexiuni in 2019. Teleorman, judetul cu cele mai multe incidente

Aproape 800 de incidente cu impact semnificativ asupra securitatii si integritatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 43% fata de 2018, serviciile de internet mobil fiind cele mai afectate, a anuntat vineri Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceste incidente au afectat, in total, peste 23 de milioane de conexiuni, iar Teleorman a fost cel mai afectat judet, cu 90 de incidente cu impact semnificativ. Cu toate acestea, operatorii au avut un timp mediu de solutionare a incidentelor sub 6 ore, inregistrandu-se doar o usoara crestere fata de anul trecut.

Romanii au inca rezerve sa plece la lucru in strainatate. Ce tari ofera cele mai multe locuri de munca

Peste 20. 000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai. Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie au fost tarile cele mai cautate de romani.

DEZBATERE PUBLICA in tara cu cele mai multe mame minore din UE, parlamentul scoate educatia sexuala din scoli Cat de importante sunt astfel de cursuri: ce spun elevii, parintii si ONG-urile

Romania s-a aflat in ultimii ani pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mamele adolescente, potrivit datelor Eurostat. Cu toate acestea, educatia sexuala in scolile din Romania nu a fost obligatorie pana acum si mai putin de 10% dintre elevi au beneficiat de astfel de cursuri. in aprilie 2020, printr-o lege aprobata de parlament disciplina devine obligatorie in scoli, o data pe semestru. Acum o saptamana o modificare a legii, care a fost votata de parlament miercuri, inlocuieste educatia sexuala cu cea sanitara si introduce acordul parental pentru astfel de cursuri.

DEPENDENTA DIGITALA - Un documentar de exceptie despre una dintre cele mai mari probleme ale societatii actuale, interactiunea individului cu tehnologia, VINERI, de la ora 22.00 si DUMINICA, de la ora 16.00, pe B1 TV (VIDEO)

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul Dependenta digitala, vineri, 5 iunie, de la ora 22. 00 si duminica, 7 iunie, de la ora 16. Dependenta digitala prezinta in amanunt una dintre ce.

Jay-Z a cumparat o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a il omagia pe George Floyd

Rapperul si antreprenorul Jay-Z a cumparat alaturi de un grup de avocati, activisti si victime ale violentelor politienesti o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a-l.

Business report CCIR explica situatia terenului de la Romexpo, unde a intrat intr-o asociere cu Iulius Group. ASF: Organigrama coruptiei. Tinerii marile victime ale riscului de saracie. IMM Invest, colacul de salvare care inca nu salveaza pe nimeni

Camera de Comert explica situatia terenului de la Romexpo, unde a intrat intr-o asociere cu Iulius Group pentru dezvoltarea unui proiect gigant de 3 mld. euro * ASF: Organigrama coruptiei * Tinerii marile victime ale riscului de saracie: o evolutie pe grupele de varsta * Noi conditii la cumpararea terenurilor agricole: Nu vor putea fi revandute mai devreme de 8 ani decat cu impunerea unui impozit substantial * Companiile romanesti functioneaza la turatii scazute, dar nu se inchid * IMM Invest, colacul de salvare care inca nu salveaza pe nimeni * Cat va mai fi obligatorie purtarea mastii? Raspunsul lui Nelu Tataru * Foodpanda preia resturantele care se aflau in portofoliul Uber Eats.

Cele mai sigure destinatii turistice in Europa in vreme de pandemie

Georgia, Grecia si Croatia sunt in fruntea listei celor mai sigure state europene pentru calatorii in vreme de pandemie de coronavirus. Lista destinatiilor a fost data publicitatii de European Best Destinations.

Cele mai sigure destinatii turistice in Europa in vreme de pandemie

Georgia, Grecia si Croatia sunt in fruntea listei celor mai sigure state europene pentru calatorii in vreme de pandemie de coronavirus. Lista destinatiilor a fost data publicitatii de European Best Destinations. Romanii care merg la mare in Bulgaria si Grecia ar putea scapa de izolarea de doua saptamani - surseArafat: Luna iulie ar trebui sa fie o luna buna pentru a ne face planuri de vacanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )