Libnet.ro
UNICEF

13:00

VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

B1 B1,
VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

Mare atentie, soferi! Conform unor statistici, portretul robot al soferului din Romania care este implicat in cele mai multe accidente este un sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice. continuă pe B1

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Vesti bune pentru toti romanii cu pensii mai mici de 600 lei. DOAMNE, CE DRAMA! MIRABELA DAUER A PARALIZAT, DUPA CE A FOST BATUTA CRUNT SI AMENINTATA CU MOARTEA Noua Lege a Pensiilor prevede ca aceasta.

Toti soferii intorc capul dupa Andreea Tonciu in trafic. Ce face bruneta in masina, in drum spre Kanal D

Andreea Tonciu participa la o cunoscuta emisiune de moda, motiv pentru care trebuie sa-si faca des drum spre sediul Kanal D. Ce face vedeta in trafic si de ce atrage atentia tuturor soferilor? Ce face Andreea Tonciu in drum spre Kanal D? Bravo, ai Stil nici nu putea sa aiba o concurenta mai controversata si .

Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Desi in trecut toti romanii s-au bucurat ca isi pot cumpara vechime in munca, pentru o pensie mai mare, se pare ca bucuria lor nu a tinut prea mult. Iata ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021. Veste proasta pentru romani Imediat dupa ce au primit vestea ca vor putea sa-si cumpere .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Cu ce echipa faimoasa a semnat fiul regelui pentru o suma fabuloasa

Fiul regelui a reusit sa se transfere la o echipa celebra care face parte din Regatul Unit. Ce ce echipa a semnat tanarul sportiv? Oare va reusi sa se impuna? Cu ce echipa a semnat Ianis Hagi? Jucatorul nationalei de tineret a Romaniei U21 a fost prezentat oficial ca noul jucator al celor de la .

Schimbare pentru toti romanii! Ce se va intampla daca refuzi sa arati buletinul unui agent de politie

Incepand din 26 ianuarie 2020, amenda pentru neprezentarea actului de identitate este scoasa din legislatia ordinii publice si ramane doar la nivelul de sanctiune, mult mai mare decat acum, pentru refuzul de a da informatii pentru stabilirea identitatii. Sunt modificari aduse printr-un act normativ publicat in Monitorl oficial la finele anului trecut. Schimbare pentru toti .

Bode: Peste 6 ani o sa stam 17 ore pe DN1; este inadmisibil sa nu ne uitam la variante alternative la acest trafic sufocant

Peste sase ani vom ajunge sa stam 17 ore pe DN 1 si institutiile guvernamentale, impreuna cu cele cinci primarii de pe Valea Prahovei, cauta solutii pentru descongestionarea traficului pe DN1, o prima varianta alternativa fiind drumul judetean 102i, Campina-Valea Doftanei-limita cu judetul Brasov-Sacele, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, joi seara, la Realitatea Plus.

Soc pentru o romanca din Spania dupa ce a cumparat peste dintr-un supermarket. Ce iesea din el - FOTO

Soc urias pentru o romanca din Spania. Femeia a mers la supermarket ca sa cumpere peste, insa avea sa regrete decizia.

Care sunt noile reguli pentru ridesharing. Soferii se tem de amenzi usturatoare

Doar jumatate din soferii de ridesharing vor iesi pe trasee astazi. Soferii se tem de amenzi usturatoare, iar calatorii se plang ca platesc dublu pentru o cursa. Sunt cateva dintre efectele legii care a intrat in vigoare in urma cu doua zile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )