Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Cum se prezinta la accidente cele mai noi masini electrice si hibride testate de Euro NCAP

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO: Cum se prezinta la accidente cele mai noi masini electrice si hibride testate de Euro NCAP

Euro NCAP a publicat rating-urile de siguranta pentru sapte vehicule noi, dintre care trei sunt la prima lor aparitie: e-tron - primul model electric de la Audi, T-Cross - fratele mai mic al lui Volkswagen T-Roc si hibridul Lexus UX. continuă pe Wall-Street Ro

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

Controversa rosiilor contaminate cu pesticide dintr-unul din cele mai cunoscute bazine legumicole din Romania

Rosiile de Matca sunt printre cele mai cautate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in ultimii ani au fost vehiculate pe piata informatii conform carora rosiile si in general legumele produse in bazinul legumicol ar contine mari cantitati de pesticide. Specialistii agricoli sustin insa ca sunt doar zvonuri si sunt complet neadevarate.

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din lansarea unui top 10 cu cele mai piratate filme disponibile pe torrent in ultima perioada. Acesta este cel mai recent clasament. La inceputul.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti in perioada 21-23 mai - vezi programul evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai 2019, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul urmatoarelor evenimente: Marti, 21 mai, ora 18. 30 Institutul Cervantes.

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

Festivalul International de Film de la Cannes este, dincolo de distinctiile oferite, prilejul de a admira vestimentatiile cu totul speciale ale vedetelor prezente pe covorul rosu al marilor premiere. Iata-le pe cele mai spectaculoase de pana acum.

PARALELA 45: Cele mai cautate destinatii de vacanta raman Grecia, Turcia, Spania, dar si Egipt si Tunisia

Cele mai cautate destinatii de vacanta in acest an raman Grecia, Turcia si Spania, a declarat Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, care precizeaza ca tot mai cautate sunt Egiptul si Tunisia, dar si locurile exotice.

HOROSCOP 23 MAI 2019. Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga

Horoscop Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca sta.

Cum a aparut una dintre cele mai bizare constructii de la granita dintre Romania si Republica Moldova. A oprit un invadator ce facea milioane de victime

Se afla in zona Gara Larga unde vagoanele sunt transferate de pe boghiurile cu ecartament mare, specific zonei Rusiei, pe cele normale, europene) si pare ramasita unui razboi devastator. in fapt cladirea a fost ridicata acum peste 100 de ani si este o statie de. despaduchere.

Cele mai recente sondaje inaintea alegerilor europene, de la Austria la Italia / in Franta, Le Pen devanseaza lista lui Macron

Cu cateva zile inainte de alegerile pentru Parlamentul European, partidul de extrema dreapta FPo scade in sondaje in Austria, dupa recentul scandal care l-a zguduit, iar Adunarea Nationala a lui Marine Le Pen devanseaza lista partidului lui Emmanuel Macron in Franta, in timp ce in Germania conservatorii conduc, potrivit celor mai recente sondaje citate de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )