Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster, rechemat in service din cauza actionarii claxonului de pe volan

Hotnews Hotnews,
 Dacia Duster, rechemat in service din cauza actionarii claxonului de pe volan

Mutarea claxonului pe volan pentru Dacia Duster a venit si cu o problema de dimensionare a instalatiei electrice, fapt care poate genera fum si/sau functionarea necorespunzatoare a airbag-ului frontal pentru sofer. Din acest motiv sunt rechemate in service 2. 473 masini din Romania. continuă pe Hotnews

PERICOL MORTAL! Dacia Duster RECHEMATA in service din cauza unui detaliu minor ce poate avea consecinte majore

Mutarea claxonului pe volan pentru Dacia Duster a venit si cu o problema de dimensionare a instalatiei electrice, fapt care poate genera fum si/sau functionarea necorespunzatoare a airbag-ului frontal pentru.

Pericol de explozie pe Centura de Vest a Ploiestiului, din cauza unor scurgeri de nitrati dintr-un camion. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat si deviat, luni dupa-amiaza, pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiesti, la km 60+300 m, din cauza unor scurgeri dintr-un camion incarcat cu butoaie in care se afla.

Romania si Ungaria, conflict diplomatic din cauza unui caz instrumentat de DNA! MAI detoneaza BOMBA

Scandal diplomatic intre Ungaria si romania din cauza unui dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba despre modul de infiintare a unul liceu maghiar la Targu.

Meciul Simonei Halep din turul doi la Beijing, amanat din cauza ploii. Cand se va disputa

Partidele de azi, din turneul de la Beijing, au fost decalate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in capitala Chinei a plouat in aceasta dimineata, astfel ca s-a putut juca doar pe terenul.

Incediu intr-un bloc din Medias, 16 persoane fiind evacuate din cauza fumului

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la parterul unui bloc din municipiul Medias, judetul Sibiu, 16 persoane fiind evacuate din cauza fumului, transmite News. ro. Pompierii intervin cu doua autospeciale pentru stingerea focului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )