Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Noul Dacia Duster pe intelesul tuturor. Prezentare de la Frankfurt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noul Dacia Duster pe intelesul tuturor. Prezentare de la Frankfurt

Cea de-a doua generatie Dacia Duster aduce in gama Dacia tehnologii inexistente pana acum la marca romaneasca de la accesul in masina fara cheie si pornirea din buton pana la un sistem de patru camere video, airbag-uri cortina si monitorizarea unghiurilor moarte. Iata o prezentare video detaliata a noului Dacia Duster realizata de noi la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie). continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Noul Dacia Duster are patru camere video, monitorizarea unghiurilor moarte si pornire fara cheie

Noua generatie a Dacia Duster a fost dezvaluita oficial marti, 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie), avand functii surprinzatoare, precum un sistem de patru camere video, monitorizarea unghiurilor moarte, pornire fara cheie si volan reglabil pe inaltime si in adancime. Gama de motorizari si cutii de viteze ramane neschimbata. Preturile vor fi in mare aceleasi, insa vor fi anuntate pe final de 2017. Iata primele poze si informatii de la Frankfurt.

Dacia Duster 2018, in cele mai bune poze: cu ce noutati vine

Renault a prezentat la Frankfurt noua Dacia Duster. Ca sa vezi daca te incanta sau nu, ti-am pregatit o galerie foto cu noul model. Noua Dacia Duster are 4,3 metri lungime, o latime de 1,8 metri si o garda la sol de 21 cm. Portbagajul are un volum de 445 de litri, in varianta 42, si [].

Dacia Duster 2 a fost prezentata oficial la Frankfurt Motor Show (FOTO)

Noul Duster a fost prezentat, marti, la Frankfurt Motor Show. Oficialii companiei romanesti detinuta de grupul Renault au dezvaluit a doua generatie a micului SUV Duster, model care a uimit asistenta.

S-a lansat noua Dacia Duster. Cum arata

Dacia a prezentat in premiera mondiala cel mai nou model Dacia Duster. Producatorii francezi au dezvelit noul SUV la salonul auto de la Frankfurt. Constructorii au promis schimbari importante atat la.

FOTO Dacia Duster - Toate informatiile pe care le stim despre a doua generatie

Dacia incepe sa devina o marca pe care restul lumii o priveste cu un cocktail de admiratie, teama si invidie. Are o reteta care pana in acest moment nu a putut fi copiata de nimeni, si ce este cel mai important. VINDE, iar a doua generatie Dacia Duster va face lucrurile si mai interesante.

Au fost anuntate modelele nominalizate pentru titlul Masina Anului 2018 in Lume. Si Dacia Duster este pe lista

La Salonul Auto de la Frankfurt au fost anuntate cele peste 30 de modele nominalizate pentru premiul World Car of the Year, cel mai recent castigator fiind modelul Jaguar F-Pace. Si Duster se afla pe lista, organizatorii anuntand si modelele nominalizate pentru alte trei categorii: masini performante, ecologice si de oras.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )