Libnet.ro
UNICEF

16:15

ATENTIE! Ramai FARA PERMIS AUTO pe loc. SOFERII ROMANI, in stare de ALERTA dupa NOILE REGULI

B1 B1,
ATENTIE! Ramai FARA PERMIS AUTO pe loc. SOFERII ROMANI, in stare de ALERTA dupa NOILE REGULI

Mare atentie, soferi! Iata cum poti ramane fara permis auto in doar cateva minute. VINE APOCALIOSA, FRATILOR! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL! URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Politia. continuă pe B1

GATA, S-A DECIS! Multi ROMANI vor ramane FARA PERMIS DE CONDUCERE! Daca SUFERI de una dintre aceste BOLI nu vei mai putea conduce NICIODATA

Soferii romani, in alerta! Mare atentie, daca te numeri printre cei care sufera de bolile descrise mai jos, e posibil sa ramai fara permis.

Lista completa a BOLILOR care te lasa fara permis AUTO! Atentie, tocmai au intrat in vigoare NOI reglementari: Verifica chiar ACUM!

Codul rutier s-a imbogatit in 2019 cu o serie de prevederi noi. O schimbare importanta in Codul Rutier se refera la procedura de obtinere si preschimbare a permisului de conducere, si anume la.

Cum a musamalizat un politist accidentul cauzat de un tanar fara permis

Politistul care trebuia sa se ocupe de un accident cauzat de un tanar fara permis l-a invatat pe sofer ce sa faca pentru a pune accidentul pe seama altei persoane si a scapa astfel de raspunderea penala, dupa care l-a transportat la locuinta unei rude.

E LEGE! Toti POSESORII de permis AUTO, indiferent de CATEGORIE, vor DA DIN NOU EXAMENUL! ALERTA printre SOFERII ROMANI

Ai permis sau vrei sa obtii permisul de conducere? Mare atentie, regulile s-au schimbat! Neaparat trebuie sa afli ca nu oricine mai poate face scoala de soferi.

BOMBA! Cine are PERMIS CATEGORIA B, va mai putea CONDUCE o noua CATEGORIE de vehicule! Toti soferii romani ASTEPTAU VESTEA ACEASTA

Ai permis categoria B? Avem vesti importante pentru tine! Cei care au permisulde conducere eliberat pentru categoria B va putea fi folosit si pentru motocicletele cu cilindree maxima de 125 cm3, conform unui.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )