Libnet.ro
UNICEF

14:15

Stare de alerta. Ce reguli trebuie sa respecte taximetristii, soferii de Bolt si Uber

B1 B1,
Stare de alerta. Ce reguli trebuie sa respecte taximetristii, soferii de Bolt si Uber

Romania intra in stare de alerta pentru 30 de zile, incepand cu 15 mai. Starea de alerta permit autoritatilor de aimpune noi reguli si restrictii, dar si de a aplica amenzi celor care nu le. continuă pe B1

Stare de alerta. Ce reguli trebuie sa respecte taximetristii, soferii de Bolt si Uber

Romania intra in stare de alerta pentru 30 de zile, incepand cu 15 mai. Starea de alerta permit autoritatilor de aimpune noi reguli si restrictii, dar si de a aplica amenzi celor care nu le.

Pacul de aventura de la Ranca a fost redeschis. Ce reguli trebuie sa respecte participantii

Parcul de aventura din zona montana Ranca, din judetul Gorj, a fost redeschis sambata trecuta, dupa relaxarea masurilor privind reducerea raspandirii infectiilor cu COVID-19.

CORONAVIRUS |Cum se va desfasura activitatea in cabinetele stomatologice in perioada starii de alerta. Reguli pentru personalul medical si pentru pacienti

Romania a intrat, din 15 mai, in stare de alerta si a inceput, totodata, prima etapa a relaxarii masurilor restrictive impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Una dintre restrictiile.

Ce reguli trebuie respectate la calatoria cu taxiul: Pasagerii se vor aseza doar pe locurile din spate

Transportul pasagerilor in regim de taxi si alternativ se efectua doar pe locurile din spate, se arata intr-un proiect de ordin comun al Ministerului Transporturilor si Ministerului Sanatatii. De asemenea va fi delimitat spatiul dintre conducatorul auto si pasageri. Vezi reguli si pentru alte tipuri de transport.

ştiri din Auto

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )