Libnet.ro
UNICEF

05:45

Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi usturatoare dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro. Surpriza neplacuta a soferilor a avut loc in contextul. continuă pe B1

Noul Cod rutier blocheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca de acum amenzi uriase!

Potrivit noului Cod Rutier posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei. Legislatia rutiera .

Noul Cod rutier BLOCHEAZA Romania: Acesta e gestul pentru care mii de SOFERI risca de acum amenzi uriase!

Potrivit noului Cod Rutier posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei. Legislatia rutiera .

Noul cod rutier n Italia: Romn din Germania, amendat si cu masina sechestrata / Mi-au stricat concediul, voi apela la avocat

O vacanta la prieteni in Italia se poate transforma intr-o aventura neplacuta, daca vii cu masina proprie, inmatriculata in strainatate, si lasi pe altcineva la volan. Este unul din efectele secundare ale noilor prevederi din Codului rutier italian, intrate in vigoare in urma cu o luna.

Schimbare bomba in codul rutier: Oricine poate incasa incepand de azi o amenda uriasa!

Mare atentie, scrie a1. ro, pentru ca modificarea codului rutier le aduce soferilor amenzi uriase! Exista anumite greseli pe care mii de soferi neinformati le fac zilnic si, potrivit codului rutier, acestea pot.

Noul Cod Rutier din Italia si presupusul abuz asupra doi romni - cum trateaza asiguratorii germani spontaneitatile la volan

Cazul a doi romani, soferul fiind din Italia, iar posesorul masinii din Germania, provoaca controverse. Opinia acestora este ca amenda aplicata de politia italiana, la finele anului 2018, a fost un abuz, dupa cum relateaza corespondentul Hotnews. ro. in Germania, un astfel de caz se raporteaza, ca multe altele, la bani. Fiecare companie de asigurari auto vrea sa stie cine va conduce masina, inainte de incheierea contractului de asigurare. Asiguratorul doreste sa evalueze riscul si, prin urmare, intreaba despre alti potentiali soferi. A lasa spontan pe cineva sa iti conduca masina comporta un risc.

Schimbare totala in noul Cod Rutier: Ce se intampla cu cauciucurile de iarna incepand din aceasta luna

Iarna si-a intrat cu adevarat in drepturi, iar toti conducatorii auto sub obligati de lege sa isi echipeze masinile corespunzator, daca vor sa circule pe soselele acoperite de zapada, polei sau.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )