Libnet.ro
UNICEF

18:00

Schimbare MAJORA in legislatie: Amenzi TERIBILE pentru soferii romani care fac acest lucru simplu...

B1 B1,
Schimbare MAJORA in legislatie: Amenzi TERIBILE pentru soferii romani care fac acest lucru simplu...

Noul Cod Penal prevede pedepse drastice pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, care conduc fara permis sau sub influenta alcoolului. Astfel, conform Codului Rutier 2018, punerea in. continuă pe B1

Schimbare MAJORA la Codul Rutier: Cand trebuie soferii romani sa treaca iar examenul medical...

La sesizarea oricarui medic, soferii ar putea fi obligati sa se duca la examinare, in caz contrat existand posibilitatea sa-si piarda automat permisul. Astfel, soferii ar putea fi obligati ca, in cel.

Amenzi usturatoare pentru hartuirea psihologica si sexuala

Amenzi usturatoare pentru hartuirea psihologica si sexuala, incepand de astazi. Amenda contraventionala este de la 3. 000 lei la 10. 000 lei. Noile prevederi din Legea privind egalitatea de sanse intre.

Dacia a anuntat o schimbare MAJORA: Toti soferii romani au ramas ULUITI

Noutati pentru fanii masinilor Dacia. Au aparut primele imagini cu noua Dacia Sandero, care va fi lansata in 2019. Acesta va fi starul anului 2019, scrie Revista franceza Auto Plus. Noul Sandero se.

Masinile diesel, interzise OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de masini pe motorina care nu mai au voie sa circule in Romania...

Proprietarii masinilor care merg cu motorina au serioase motive de ingrijorare pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru aceste autovehicule. Comisia.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )