Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cum arata cel mai amplu raport despre masinile autonome. Cand a fost decisiva interventia umana si cat de bun este soferul computerizat

Hotnews Hotnews,
 Cum arata cel mai amplu raport despre masinile autonome. Cand a fost decisiva interventia umana si cat de bun este soferul computerizat

Sapte companii care testeaza masini autonome pe drumurile din California au dat raportul testelor facute in ultimele 15 luni, perioada in care aceste masini au parcurs peste 750. 000 km. Raportul arata ca soferii de test au trebuit sa intervina de aproape 3. 000 de ori pentru a scoate masina din modul automat, iar analizele ulterioare au aratat ca in cateva zeci de cazuri s-ar fi produs accidente, daca omul nu ar fi intervenit. Raportul arata ca masinile autonome sunt tot mai bune, insa mai este enorm de mult de lucru pana cand tehnologia sa fie sigura. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata cel mai frumos gol al anului 2015

Trofeul Puskas acordat marcatorului celui mai frumos gol din lume a fost obtinut in 2015 de un brazilian pe nume Wendall Lira. Vedeti mai jos golul marcat de acesta in campionatul Braziliei pentru Goianesia.

FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Incepand de joi, Bucurestiul devine Capitala termala a Europei. Asta pentru ca isi deschide portile cel mai mare resort de relaxare, cu o suprafata de 30. 000 de metri patrati si o capacitate de 4. 000 de persoane simultan.

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan.

Ultimul discurs al lui Obama - cel mai putin urmarit

Ultimul discurs despre Starea Uniunii pe care presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a rostit marti a fost si cel care a inregistrat cele mai slabe rezultate in ceea ce priveste audienta.

Cel mai bun antiinflamator natural. Ce compozitie chimica miraculoasa are sucul de cartofi, care ia durerea cu mana

Cartoful, cel mai banal aliment, numit si mancarea saracului, a fost vedeta in toata lumea la inceputurile civilizatiei. in Moldova, in 1818, domnitorul Scarlat Callimachi a platit bani grei traducerea din limba greaca pentru popularizarea cartofului in randurile supusilor. Acesta este, se pare, primul tratat gastronomic in limba romana despre cartof.

Cel mai batran om din lume s-a nascut in 1884. Are o sotie cu 69 de ani mai tanara

Cel mai batran om din lume esteJose Coelho de Souza din Brazilia. El a implinit varsta de 131 de ani, fiind nascut in 1884, scrie globo. com. Potrivit Institutului National pentru Asigurari Sociale,.

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )