Libnet.ro
UNICEF

17:15

Anunt de ULTIMA ORA care ii vizeaza pe toti soferii romani: Ce se intampla cu proprietarul Dacia!

B1 B1,
Anunt de ULTIMA ORA care ii vizeaza pe toti soferii romani: Ce se intampla cu proprietarul Dacia!

Cutremur pe piata auto! Presedintele aliantei auto Renault-Nissan-Mitsubishi Motors, Carlos Ghosn, a fost arestat, luni, la Tokyo. Acesta este acuzat de frauda in Japonia, dupa ce a declarat mai multi ani la r. continuă pe B1

Anunt REVOLUTIONAR de la Dacia: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. Soferii romani trebuie sa stie asta

Dacia a vandut peste 530. 000 de masini in primele noua luni ale acestui an, o crestere cu 9,5% fata de aceeasi perioada din 2017. Constructorul de la Mioveni a inregistrat cresteri atat pe piata autoturis.

Anunt de ultima ora: Sindicalistii de la metrou nu renunta la greva

Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) va declansa miercuri greva generala pe termen nelimitat, circulatia trenurilor de metrou urmand sa fie oprita in intervalul orar 4:00 - 16:00, informeaza USLM printr-un.

GREVA METROU. Anunt de ultima ora facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea

GREVA METROU Primarul general Gabriela Firea solicita Ministerului Transporturilor sa gaseasca de urgenta solutii pentru rezolvarea conflictului colectiv de munca al angajatilor Metrorex, astfel incat greva.

Modificare de ULTIMA ORA a Codului Rutier: Ce trebuie sa faci URGENT daca a nins in localitatea ta! Amenzile sunt uriase!

Codul rutier se anunta mai exigent pentru sezonul de iarna. Oprirea neregulamentara poate scoate din buzunarele soferilor romani o suma cuprinsa intre 250 de lei si 275 de lei, iar stationarea este.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste teribila pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule soferii romani...

Soferii care au masini diesel au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia.

Contra pierde un titular important. Absenta de ultima ora in lotul Romaniei

Romania intalneste diseara, de la ora 21. 45, in direct la Pro TV, nationala Muntenegrului, in ultimul meci din Liga Natiunilor.

ULTIMA ORA Ministrul Apararii Mihai Fifor a demisionat, chiar naintea sedintei PSD: Merg la partid pentru a ntari echipa

Vicepresedintele PSD Mihai Fifor si-a dat demisia de la Ministerul Apararii Nationale, informeaza digi 24. Gestul vine cu putin timp inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta remanierea guvernamentala.

DETALII DE ULTIMA ORA! Andreea Marin a fost OPERATA in secret. Cum se simte vedeta dupa interventie

Andreea Marin a fost operata la o clinica din Capitala, in urma unor probleme grave la coloana. Zana a postat pe contul de socializare un mesaj, in care le marturiseste prietenilor virtuali cum se.

ştiri din Auto

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )