Libnet.ro
UNICEF

17:30

Anunt urias de la DACIA: Toti soferii romani vor avea acum de profitat!

B1 B1,
Anunt urias de la DACIA: Toti soferii romani vor avea acum de profitat!

Dacia a inregistrat in luna octombrie o crestere record a productiei la Mioveni. Astfel, au fost produse 38. 368 vehicule, cu 33% mai multe fata de octombrie anul trecut. Dupa 10 luni, productia uzinei a ajuns. continuă pe B1

Anunt BOMBA de la Dacia: Ce se iNTAMPLA cu 530.296 de autovehicule in aceasta perioada. Toti soferii romani trebuie sa stie ASTA

Dacia a vandut peste 530. 000 de masini in primele noua luni ale acestui an, o crestere cu 9,5% fata de aceeasi perioada din 2017. Constructorul de la Mioveni a inregistrat cresteri atat pe piata autoturis.

BOMBA din noul Cod rutier: Ce se intampla de acum cu PUNCTELE DE PENALIZARE primite de soferii romani! E fara precedent...

Codul Rutier este pe cale sa sufere o modificare cat se poate de importanta pentru toti soferii din Romania! La comisia juridica a trecut un amendament la Codul Rutier, prin care permisul de conducere ar urma s.

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie sa aiba mare grija! Vor avea parte de o perioada foarte proasta

Luna Noua a fost la 15 grade in Scorpion miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, insa aceste trei zodii vor avea o perioada grea. TAUR- Luna Noua iti afecteaza zona.

Ce salarii vor avea profesorii din 2019. Si cati mai raman in sistem...

Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019, daca e sa impartasim optimismul ministrului Muncii. Lia Olguta Vasilescu spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut

Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut. Trei zodii dau totul pentru cei din jur. Taur Persoanele nascute in zodia Taur au inima buna si sufletul.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Totul a fost facut public de COMISIA EUROPEANA. Soferii romani au intrat in panica

Mesaj ingrijorator pentru soferii cu masini diesel! Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Mai.

Toti soferii trebuie sa stie acest lucru! Radarele pot fi folosite doar pe masini de politie inscriptionate si puse in locuri vizibile pentru conducatorii auto

Nici o masina de politie cu radar nu mai poate sta in locuri ascunse pentru a prinde soferii vitezomani. Aparatele radar pot fi puse exclusiv pe masini ale politiei rutiere care sunt inscriptionate si.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Soferii romani nu mai au voie sa circule... Ce se intampla in Bucuresti...

Lovitura pentru soferii din Romania! Noua state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre acestea.

Elevii trebuie sa stie asta! Vor avea foarte multe zile libere pana la vacanta de vara

Pe 2 februarie 2019 va incepe vacanta intertrimestriala si se va incheia pe data de 10 a aceleiasi luni. Elevii vor mai avea vacanta de pe 20 aprilie pana pe 5 mai vacanta de primavara. Nici de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )