Libnet.ro
UNICEF

14:00

ANUNT-SOC facut de Renault: Ce se intampla cu cele mai bine vandute modele ale sale

B1 B1,
ANUNT-SOC facut de Renault: Ce se intampla cu cele mai bine vandute modele ale sale

Producatorii auto s-au lansat intr-o cursa de lasnare a unor modele complet electrice si plug-in hibride pentru a indeplini cerintele europene mai stricte privind emisiile si pentru a evita amenzile. continuă pe B1

Cele mai utilizate limbaje de programare in IT. Ce trebuie sa cunoasca tinerii pentru a obtine un job bine platit

Dobandirea de cunostinte IT este un avantaj pe piata muncii, indiferent de sectorul in care o persoana aspira sa lucreze. Statisticile arata ca in top 25 cele mai cautate joburi, peste jumatate sunt cele care necesita abilitati de programare.

Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme facute vreodata. Regizorul: E destul de cool cand te gandesti ca am creat un film cult

In 1978, aparea filmul Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme realizate vreodata, plin cu secvente cu autopsii, prabusiri de avioane si executii. Ani mai tarziu, cand un baiat din Massachusetts si-a ucis un coleg, a declarat ca filmul l-a facut sa se decida.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Antalya, Zakynthos si Creta, cele mai cautate destinatii externe de vara

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, dupa cum reiese din bilantul facut de agentia de turism Christian Tour.

Cele mai cool tinute de Street Style de la Paris Fashion Week

Parisul este ultima capitala a modei unde designerii isi prezinta cele mai proaspete colectii pentru sezonul primavara-vara 2019, iar fahionistele care au participat la cele mai importante fashion show-uri ne-au aratat cum sa ne imbracam in urmatoarea perioada. Lasa-te si tu inspirata! .

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Nobel fizica 2018 Star Trek a devenit realitate: raza de lumina care poate muta obiecte. Plus: cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire

Arthur Ashkin a inventat penseta optica cu care apuca particulele, atomii si moleculele, fara ca acestea sa fie afectate, iar Gerard Mourou si Donna Strickland au pregatit calea pentru cele mai scurte si mai intense impulsuri laser create de omenire.

Politia Capitalei: Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Furturile sunt pe primul loc

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a declarat luni Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

Germania: Erdogan a inaugurat o mare moschee in Koln, una dintre cele mai impozante din Europa

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a incheiat vizita in Germania prin inaugurarea unei mari moschei la Koln, informeaza AFP. Lacasul de cult este unul dintre cele mai mari din Europa si a fost fina.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )