Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai ieftina Dacia Auntul de vanzare care ii convinge pe cei interesati sa fuga

B1 B1,
Cea mai ieftina Dacia Auntul de vanzare care ii convinge pe cei interesati sa fuga

Cea mai ieftina Dacia scoasa la vanzare pe piata masinilor rulate din Romania este promovata printr-un anunt care i-ar face pe cei interesati sa fuga mai ceva caDacia Duster cu motor de Mercedes, pe. continuă pe B1

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Lacasul de cult care va fi construit la cea mai mare altitudine din Romania. Din ce cauza nu au inceput inca lucrarile

Biserica ortodoxa situata la cea mai mare altitudine din Romania se construieste pe Platoul Bucegilor, in imediata apropiere a Refugiului Salvamont.

Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

In jurul datei de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentul solstitiului de vara, care marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

SONDAJ AMCHAM ROMANIA: Infrastructura, cea mai mare vulnerabilitate a economiei

Ionut Simion, presedintele AmCham Romania: Mediul de afaceri, ingrijorat de politicile publice orientate catre stimularea consumului Infrastructura este cea mai mare vulnerabilitate la adresa competitivitatii economiei romanesti, iar statutul Romaniei de tara membra a Uniunii Europene este primordial pentru atragerea investitorilor straini, in timp ce potentialul de crestere este principalul avantaj competitiv al tarii noastre, arata rezultatele unui sondaj realizat de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), pe care Ionut Simion, presedintele organizatiei le-a prezentat, ieri, intr-o conferinta.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

Dean Henderson inca nu realizeaza ca Anglia a fost eliminata: Privind lotul si jucatorii, cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu

Anglia nu are niciun punct dupa primele doua etape din Grupa C de la CE Under 21 si este eliminata deja din competitie. Dupa infrangerea suferita cu Romania, portarul Dean Henderson a fost de parere ca selectionata Angliei este cea mai buna echipa din turneu. Privind lotul si jucatorii, continui sa cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu, a spus Henderson.

Solstitiu de vara! 21 iunie, cea mai lunga zi din an. Evita sa faci asta! Traditii si obiceiuri (VIDEO)

Vineri are loc solstitiul de vara. 21 iunie este cea mai lunga zi din an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina. incepand de astazi, timp de 6 luni, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca,.

Solstitiul de vara 2019. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Solstitiul de vara 2019. Traditii si obiceiuri pentru cea mai lunga zi din an

Solstitiul de vara marcheaza cea mai lunga zi din an si inceputul verii astronomice. Anul acesta are loc vineri, 21 iunie. Este un prilej de sarbatoare si voie buna si in legatura cu aceasta zi exista chiar mai multe traditii si obiceiuri. Solstitiul de vara 2019. De unde vine denumirea Denumirea de solstitiu vine din .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )