Libnet.ro
UNICEF

08:15

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este una dintre cele mai cunoscute autoturisme din Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. INCENDIAR! LAURETTE A RENUNTAT COMPLET la HAINE! SEXY MULATRA I-A iNNEBUNIT PE. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: cum arata si cat costa FOTO VIDEO

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, ar fi cumparat cea mai scumpa masina din lume: un Bugatti La Voiture Noire, un exemplar unicat.

El este cel care a cumparat cea mai scumpa masina din lume, Bugatti La Voiture Noire

Misteriosul cumparator al masinii unicat Bugatti La Voiture Noire a fost descoperit. Este vorba despre un fotbalist celebru! PROFETIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA.

Cristiano Ronaldo si-a achizitionat cea mai scumpa masina din lume

Presa britanica de miercuri scrie ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo a cheltuit o avere pe un bolid de lux.

Cea mai frumoasa pensiune din Romania

Imi amintesc cu drag ca mai toate vacantele din copilarie le petreceam pe Valea Prahovei. Alaturi de parinti si prieteni de familie mergeam o data pe luna la munte.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

Premierul ungar Viktor Orban vine in vizita in Transilvania si inaugureaza cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine din nou in Romania si va face o vizita de trei zile in Transilvania. El va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania, la Sanpaul, judetul Mures, si va vizita Academia de Hochei pe Gheata din Carta, judetul Harghita.

Terifiant. O eleva de 18 ani din Ploiesti a planuit sa-si omoare cea mai buna prietena. Cum s-a descoperit totul

A vrut sa-si ucida cea mai buna prietena. Si-a facut in detaliu un plan al crimei si a inceput cu o bataie sora cu moartea. Nu e fictiune, e realitate si s-a intamplat in Romania zilelor noastre.

Un cunoscut actor din Romania si-a vazut astazi moartea cu ochii. Totul a fost filmat! Bagam in ceata doua teatre! VIDEO

Un cunoscut actor roman - Richard Balint - de la Teatrul National din Tirgu Mures a trecut pe langa moarte miercuri. Balint se afla intr-o masina care avea camera de bord, cand a vazut cum o masina din.

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )