Libnet.ro
UNICEF

13:30

SOC pentru posesorii de BOLIZI din Romania: Masinile sunt rechemate in service! Vezi AICI lista modelelor si ce probleme grave au fost descoperite

B1 B1,
SOC pentru posesorii de BOLIZI din Romania: Masinile sunt rechemate in service! Vezi AICI lista modelelor si ce probleme grave au fost descoperite

Posesorii de masini de lux din Romania au parte de un anunt soc. Porsche Romania, importatorul marcii Bentley, recheama in service cateva modele din Romania. Potrivit profit. ro, 14 masini Bentley. continuă pe B1

Comisarul european pentru Justitie: Recomandarile din raportul MCV sunt fezabile, bine gandite si merg in directia asigurarii independentei sistemului judiciar

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, vineri, la Bucuresti, ca recomandarile din raportul MCV sunt fezabile, bine gandite si merg in directia asigurarii independentei sistemului.

Ungaria face lobby pentru gazele offshore din Romania

Ministrul ungar al Afacerilor Externe si Comertului, Peter Szijjarto, s-a intalnit miercuri cu secretarul american pentru energie Rick Perry, ocazie cu care Szijjarto i-a cerut oficialului american sa intervina pe.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Un tanar din Romania a fost executat in stil mafiot in Italia. Barbatul a fost impuscat cu trei gloante, in cap. Medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata. Tragedia a avut loc miercuri.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] .

Doua cazuri noi in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania

Scandalul provocat de Matteo Politi descopera si alte cazuri posibile de inselaciune. Jurnalistii stirilor TVR au gasit doua cazuri in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania.

Miniso deschide al cincilea magazin din Romania. Unde se afla?

Retailerul japonez Miniso isi deschide primul magazin din anul 2019, si cel de-al cincilea din Romania, in centrul comercial Sun Plaza, sambata, 9 februarie. Magazinul se intinde pe o suprafata de 140 mp si a necesitat o investitie de aproximativ.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Culmea retrocedarii: Un sat intreg din Romania are un nou proprietar

Printr-o decizie irevocabila a unor judecatori din cadrul tribunalului Olt, un sat intreg din Arad a fost retrocedat, de parca am vorbi de un singur apartament intr-o casa medievala. Legalitate gestului recent al unor judecatori romani este cel putin indoielnica, dar atata timp cat vorbim de o decizie irevocabila, probabilitatea sa se mai schimbe ceva [] .

ştiri din Auto

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )