Libnet.ro
UNICEF

19:45

APIA: in primele sase luni au fost inmatriculate de sase ori mai multe masini rulate decat noi

B1 B1,
APIA: in primele sase luni au fost inmatriculate de sase ori mai multe masini rulate decat noi

Livrarile totale de autovehicule autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, in primele sase luni din 2017, o crestere generala de 17,1% comparativ cu aceeasi perioada din 2016, cifra in. continuă pe B1

Muza adormita de Brancusi, prima in topul vanzarilor Christies din primele sase luni ale anului

Christies a raportat o crestere a vanzarilor cu 10 milioane de lire sterline in primele sase luni ale anului 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza The Guardian. Conform casei de licitatie britanice, cresterea se datoreaza cererii tot mai mari pe piata asiatica de arta, precum si vanzarii unor loturi precum Muza adormita a lui Brancusi sau Birds Hell de Max Beckmann care suscita interesul colectionarilor de arta.

Aproape 2.500 de migranti, descoperiti la frontiera in primele sase luni ale anului

Politistii de frontiera au depistat, in primele sase luni ale acestui an, un numar de 2. 474 cetateni straini care au incercat sa treaca ilegal frontiera de stat, din care 1. 437 pe sensul de intrare in tara si 1. 037 straini pe sensul de iesire din tara, arata un bilant publicat astazi de Politia de Frontiera.

De doua ori mai multe permise de conducere si inmatriculari de vehicule, in primele sase luni din acest an

In prima jumatate a lui 2017 a crescut considerabil numarul masinilor inmatriculate, dar si numarul permiselor de conducere eliberate.

Peste 27,7 de milioane de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierelor romanesti, in primele sase luni ale anului

Valorile de trafic inregistrate in punctele de control trecere frontiera, in prima jumatate a anului 2017, au fost de aproximativ 26. 000 de treceri persoane 12. 000 pe sensul de intrare si 13. 000 pe sensul de iesire).

Peste 1.800 de persoane, cercetate in primele 6 luni ale anului pentru comiterea de infractiuni silvice

In urma a peste 8. 500 de actiuni coordonate de Politia Romana in primele sase luni ale anului 2017, au fost confiscati aproape 35. 000 de metri cubi de material lemnos, pentru care nu existau documente legale justificative, informeaza Inspectoratul General.

Delia a castigat anul trecut de patru ori mai mult ca Stefan Banica! Ce diferenta este intre ea si Brenciu?

Delia a fost pe val in ultimii doi ani, iar incasarile din concerte au fost notabile in aceasta perioada. Delia a castigat in anul 2016 de 4 ori mai mult decat Stefan Banica si de 2 ori mai mult decat Horia Brenciu.

Sondaj: Unul din opt americanii alegatorii care l-au sustinut pe Donald Trump, in campania prezidentiala, nu l-ar mai vota

Unul dintre opt alegatorii americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidentiale din 2016 nu ar mai vota la fel, dupa activitatea desfasurata in primele sase luni la Casa Alba, potrivit unui sondaj realizat de Reuters.

Lovitura pentru Donald Trump, la sase luni de la investire. A fost lansata o motiune de cenzura impotriva presedintelui american

Aproximativ 20 de membri democrati ai Camerei Reprezentantilor au lansat miercuri o motiune de cenzura impotriva lui Donald Trump, un gest simbolic care releva virulenta tot mai mare a opozitiei fata de.

Situatie ingrijoratoare. Sute de noi cazuri de rujeola au aparut in doar sase luni

Peste 250 de cazuri de rujeola au fost diagnosticate, de la inceputul anului, in judetul Bihor, comparativ cu doar 24 imbolnaviri in 2016, marea majoritate fiind copii nevaccinati sau incomplet imunizati.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )