Libnet.ro
UNICEF

08:30

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA. continuă pe Wall-Street Ro

Cinemax vrea sa investeasca pana la 30 milioane euro in 7 cinematografe din Romania in urmatorii 3 ani

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului trecut ca va intra pe piata din Romania. Primul cinematograf va fi inaugurat pana in luna iunie a acestui an, in Veranda Mall, insa pe termen lung.

Noi recorduri pe piata auto. n 2018 s-au vndut aproape 30 de milioane de SUV-uri n lume si 1,2 milioane de masini electrice

Anul trecut s-au vandut in lume 86 milioane de automobile noi, iar SUV-urile au atins o cota record de 36%, in timp ce masinile electrice au avut si ele un an record, cu 1,2 milioane de unitati. Datele JATO arata ca cele mai vandute modele auto din lume sunt camionetele din Seria F de la Ford, in timp ce Toyota Corolla este pe doi.

DUPA PRIMA LUNA DIN ACEST AN: Excedent bugetar in scadere la 0,07% din PIB

Bugetul general consolidat a incheiat, prima luna a acestui an, cu un excedent de 0,07% din Produsul intern brut.

DUPA PRIMA LUNA DIN ACEST AN: Excedent bugetar in scadere la 0,07% din PIB

Bugetul general consolidat a incheiat, prima luna a acestui an, cu un excedent de 0,07% din Produsul intern brut.

Valentin Lazea, BNR: Fondurile de pensii se gandesc sa se retraga din Romania. Dupa OUG 114, conditiile din piata li se par oneroase

Majoritatea administratorilor de pensii private din Romania iau in calcul varianta retragerii din piata, in conditiile in care asa-zisa Ordonanta a Taxelor OUG 114) ar forta companiile sa faca majorari de capital in valoare de 800 milioane euro, de.

Sase efecte negative ale ordonantei 114 pentru piata gazelor din Romania. Cum vor fi afectati consumatorii casnici

Ordonanta 114 are efecte si asupra pietei va avea efecte negative asupra pietei de gaze naturale si a intregii economii din Romania, afectand in cele din urma consumatorul, arata un studiu prezentat de Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) si efectuat de Deloitte.

LUCIAN ANGHEL, BVB: Perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze

Scaderea puternica pe bursa, semnalata anul trecut, arata ca perspectivele economice din Romania trebuie sa ne ingrijoreze.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018.

Valcov ne invata care-i treaba cu bancile: nu vor pleca din Romania, stie el de ce

Darius Valcov este somitatea responsabila pentru tot raul din economie din ultimul an. De la taxa pe lacomie pana la experimentele cu pilonul doi de pensii, consilierul lui Dancila nu a incheiat ideile crete, iar cele mai recente le-a detaliat aseara la TVR. Valcov este consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice. S-a implicat direct [] .

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )