Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilotul de raliuri George Grigorescu este noul presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Hotnews Hotnews,
 Pilotul de raliuri George Grigorescu este noul presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile

APIA, organizatia care reprezinta interesele producatorilor si importatorilor de automobile din Romania, a anuntat ca are un nou presedinte, pilotul de raliuri George Grigorescu. Numirea vine dupa ce in martie, avocatul Ernest Popovici, care conducea APIA de la final de 2007, a demisionat. continuă pe Hotnews

Senatorul Mario Ovidiu Oprea este noul presedinte al PNL Craiova. Politicianul a fost ales cu 227 de voturi din cele 444 valabil exprimate

Senatorul Mario Ovidiu Oprea a fost numit, duminica, presedinte al PNL Craiova in sedinta Comitetului de Coordonare Local, cu un numar de 227 de voturi din cele 444 valabil exprimate.

Noul presedinte al Ecuadorului i-a dat un ultimatum lui Julian Assange

Lenin Moreno, noul presedinte ales al Ecuadorului, l-a avertizat pe Julian Assange. Moreno i-a spus lui Assange sa nu se amestece in politica statului sud-american, dupa ce fondatorul Wikileaks l-a tachinat pe Guillermo Lasso, unul dintre rivalii sai din cadrul alegerilor, in urma pierderii sale, informeaza The Guardian.

El este NOUL Dumitru Farcas: Taragotul unui pusti de 14 ani UIMESTE lumea! (VIDEO)

Un tanar dintr-un sat din Apuseni este considerat un adevarat maestru! Canta la taragot de 2 ani, iar maiestria lui in manuirea instrumentului a uimit pe toata lumea, relateaza ziarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )