Libnet.ro
UNICEF

20:15

ANUNT BOMBA de la Renault: Masinile Dacia vor avea un concurent chiar din interiorul grupului!

B1 B1,
ANUNT BOMBA de la Renault: Masinile Dacia vor avea un concurent chiar din interiorul grupului!

Grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, a anuntat miercuri ca va lansa un nou model de crossover. Acesta va fi numit Arkana si urmeaza sa fie prezentat la Salonul International Auto de la Moscova,. continuă pe B1

ANUNT BOMBA de la Dacia: Noul Logan Stepway va fi lansat in cateva zile! Unde va fi comercializat modelul (FOTO)

Anunt extrem de important pentru fanii masinilor Dacia. Renault va lansa, pe 29 august, la Salonul Auto de la Moscova, modelul Logan Stepway. Potrivit sport. ro, masina este o combinatie intre aspectul.

Anunt important de la Metrorex. Vor fi afectati bucurestenii care calatoresc pe magistrala Berceni - Pipera

Metrorex anunta ca, in perioada 31 august - 2 septembrie, vor avea loc lucrari de modernizare si inlocuire a macazelor pe Magistrala 2, statia Pipera. Ca urmare, circulatia trenurilor va fi.

De maine se aplica aceasta lege! Toti soferii vor avea acest drept

Vesti importante pentru soferi! Conducatorii autor vor avea drepturi noi, dupa aplicarea legii nr. Astfel,toticonducatorii auto care vor primi amenzi contraventionale le vor putea achita.

Peste 90% dintre masinile Dacia merg la export

Peste 90% dintre automobilele fabricate de Dacia merg la export. Uzina de la Mioveni a sarbatorit, ieri, o jumatate de secol de la fabricarea primului autoturism marca Dacia, timp in care productia constructorului roman de autovehicule a depasit 6 milioane de unitati. in data de 20 august 1968 era inaugurata Uzina de Autoturisme Pitesti UAP), arata un comunicat citat de Agerpres. Conform acestuia, primul autoturism iesit de pe portile uzinei purta numele Dacia 1100 si era un vehicul produs dupa licenta modelului Renault R8. Un an mai tarziu, intra in fabricatie Dacia 1300, care avea sa fie modelul de baza al marcii timp de aproape trei decenii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )