Libnet.ro
UNICEF

06:45

Unul dintre cei mai puternici manageri de pe planeta devine prima victima a scandalului Volkswagen. Martin Winterkorn isi da demisia

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai puternici manageri de pe planeta devine prima victima a scandalului Volkswagen. Martin Winterkorn isi da demisia

Martin Winterkorn, CEO al Volkswagen, si-a dat demisia in urma scandalului DieselGate, el asumandu-si responsabilitatea pentru uriasul scandal al emisiilor. Winterkorn este una dintre cele mai cunoscute personalitati din industria auto, s-a nascut in 1947 si ocupa din 2007 functia de CEO. Este celebru pentru severitatea si inflexibilitatea sa cand e vorba sa-si atinga scopul. Winterkorn a fost inca din copilarie fascinat de masini, in apropierea casei sale fiind un centru de test al Porsche unde se ducea sa priveasca masinile. continuă pe Hotnews

Actorul Ryan Reynolds, in stare de soc. Cum a fost TRADAT de unul dintre cei mai buni prieteni

Actorul canadian Ryan Reynolds a fost tradat de unul dintre cei mai buni prieteni, care a vandut imagini cu fiica lui, imediat dupa ce a fost nascuta, in decembrie 2014.

DNA a finalizat ancheta. Stefan Poienaru, unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan, trimis in judecata, alaturi de fiica sa

Unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan a fost trimis in judecata, sub control judiciar, alaturi de fiica sa, de catre procurorii anticoruptie pentru ilegalitati cu fonduri europene. Dosarul a fost trimis magistratilor de la Tribunalul Calarasi.

Au montat o camera ascunsa in celula unuia dintre cei mai periculosi oameni din Rusia. Supriza uriasa pe care au avut-o cand s-au uitat pe imagini

10 bucatari romani gatesc pentru Casa Regala Britanica si pentru bogatii din Oxford, la unul dintre cele mai de fite restaurante englezesti

O echipa de zece romani prepara delicatese de top la unul dintre cele mai pretentioase restaurante din Anglia, din cadrul lantului hotelier Four Pillars, care detine peste 60 de localuri in Marea Britanie.

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

Unul dintre militarii romani raniti in Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

Unul dintre militarii romani raniti duminica in Afganistan, caporalul clasa a III-a Ion Ichim, a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar si s-a intors la unitatea sa, a transmis Ministerul.

Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Inainte de Black Friday, cei de la eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, ocazie cu care puteti beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor. Din data de 22 septembrie, pana pe 24 septembrie, la eMAG are loc revolutia preturilor, ocazie cu care clientii magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de pana la 50% la [] Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store, tintele unui virus in China

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store au fost infestate cu un virus in China, expunand platforma mobila la o vulnerabilitate rara, sunt de parere analistii, informeaza Maket Watch. Potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )