Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bd. Decebal a fost redeschis, dar nu si pentru autobuze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bd. Decebal a fost redeschis, dar nu si pentru autobuze

Chiar daca Primaria Sectorului 3 a deschis deja de cateva zile circulatia rutiera pe Bulevardul Decebal, autobuzele de pe traseul 104 se ingramadesc, in continuare, pe o ruta ocolitoare, pe stradutele inguste din zona. Pana cand, e greu de spus. continuă pe Wall-Street Ro

Presada va propune conducerii USR retragerea sprijinului pentru Guvernul Orban daca nu ia masuri saptamana aceasta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va cere conducerii Uniunii retragerea sprijinului pentru actualul Executiv daca acesta nu ia masuri in aceasta saptamana pentru alegerea primarilor in doua tururi si eliminarea pensiilor speciale pentru edili.

Eugen Teodorovici, replica pentru vicepresedintele PNL: Daca este cum spuneti, plec din politica

Virgil Guran, vicepresedintele PNL si numit recent consilier de stat, a acuzat guvernarea PSD ca a lasat datorii foarte mari la PNDL, in momentul in care a plecat de la Palatul Victoria. in replica, Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante, l-a provocat pe Virgil Guran la un pariu, subliinind ca va pleca din politica daca e adevarat ce spune acesta .

MotoGP: Iannone, dupa ce a fost suspendat provizoriu pentru dopaj: Sunt calm si deschis oricarei noi analize

Andrea Iannone Aprilia) a reactionat dupa ce Federatia internationala de motociclism FIM) l-a suspendat provizoriu pentru dopaj. Pilotul italian a scris intr-o postare pe Instagram ca este calm si deschis unei noi analize.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )