Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gabriela Firea anunta cand si pe ce trasee intra noile autobuze Otokar luate de la turci

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea anunta cand si pe ce trasee intra noile autobuze Otokar luate de la turci

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca primele 30 de autobuze Otokar pe care PMB le-a comandat anul acesta vor iesi pe trasee incepand cu data de 1 decembrie, urmand sa asigure serviciul de transport pe liniile 302, 336, 601,. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea anunta ca primele 10 ambulante noi din cele 106 achizitionate de Primarie intra pe traseu din 4 decembrie

Primele 10 ambulante dintre cele 106 pe care Primaria Capitalei le-a achizitionat pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor intra pe traseu incepand de luni, 4 decembrie, a anuntat marti primarul Gabriela Firea.

Cand o sa te plimbi cu noile autobuze. Firea a facut anuntul care te interesa

Noile autobuze turcoaz Otokar, cumparate de Primaria Bucuresti din Turcia, vor incepe sa circule pe strazile din Capitala incepand cu 1 decembrie, a anuntat primarul Gabriela Firea. Pe ce linii vor circula si ce dotari au. Potrivit Societatii de Transport Bucuresti STB), cele 30 de autobuze vor asigura serviciul de transport pe liniile 302 cu [] .

Gabriela Firea: Societatile municipale functioneaza potrivit legislatiei in vigoare. Demersurile opozitiei urmaresc doar capitalizarea de imagine politica

Primarul general, Gabriela Firea, s-a intalnit cu reprezentantii tuturor companiilor care fac parte din Holdingul Municipal pentru a discuta despre decizia Curtii de Apel Bucuresti. Firea sustine ca societatile functioneaza potrivit legii si se va uza de toate caile exceptionale de atac, decizia instantei fiind definitiva, dar nu si irevocabila.

Ambulanta Bucuresti primeste zece masini noi. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut declaratii la sediul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, unde au fost receptionate primele zece ambulante din cele 106 recent achizitionate de Primaria Municipiului Bucuresti pentru Se.

Ambulanta Bucuresti primeste zece masini noi. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a facut declaratii la sediul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, unde au fost receptionate primele zece ambulante din cele 106 recent achizitionate de Primaria Municipiului Bucuresti pentru Se.

Cum risca firmele nfiintate de Gabriela Firea sa blocheze orasul si ce solutii rationale sunt

Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea tuturor hotararilor de Consiliu General prin care au fost infiintate cele 22 de companii municipale ale Primariei Capitalei. Procesul a fost initiat de USR, care a invocat ca documentele au fost adoptate nelegal, cu votul a jumatate plus unu din consilieri, nu cu doua treimi. Dupa aceasta decizie a instantei, primarul Gabriela Firea in loc sa recunoasca greseala si sa gaseasca o solutie rationala, a declarat ca judecatorii care au dat sentinta nu au primit toate informatiile si ca decizia nu produce efecte.

Gabriela Firea ii ameninta pe cei care denigreaza companiile municipale ca vor fi dati in judecata

Directorii companiilor municipale iau in calcul sa-i dea in judecata pe cei care le denigreaza, inclusiv pe politicieni, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta sustine ca cele 22 de companii nu pot fi desfiintate si.

Roxana Wring, scrisoare deschisa catre Gabriela Firea: Aveti obligatia sa desfiintati companiile municipale

Presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, ii solicita primarului General, Gabriela Firea, sa ceara tuturor directorilor companiilor infiintate de municipalitate sa opreasca orice plata si sa desfiinteze companiile, ca urmare a deciziei Curtii de Apel.

Firea, surclasata si de primarul din Turda: Autobuze electrice, luate pe bani europeni

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a achizitionat recent autobuze diesel cu valori cuprinse intre 238. 000 si 364. 000 de euro/bucata. In Turda, Primaria a reusit insa un contract mult mai eficient, pe bani europeni 20 de autobuze electrice, mai.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )