Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un autoturism ARO, folosit de Nicolae Ceausescu in timpul vizitei lui Gorbaciov, scos la vanzare prin licitatie de ANAF: Pentru ce suma poate fi achizitionat (FOTO)

B1 B1,
Un autoturism ARO, folosit de Nicolae Ceausescu in timpul vizitei lui Gorbaciov, scos la vanzare prin licitatie de ANAF: Pentru ce suma poate fi achizitionat (FOTO)

ANAF a scos la vanzare in cadrul unui licitatii care are un pret de pornire de 103. 125 de lei un model ARO fabricat in 1977 ce era folosit de dictatorul Nicolae Ceausescu cand primea vizite externe, se arata. continuă pe B1

Cate case avea Nicolae Ceausescu. Vilele erau aranjate dupa mofturile Elenei, iar luxul domnea la orice pas

Nicolae Ceausescu si sotia lui, Elena, iubeau luxul si vacantele extravagante. Fie ca mergeau la munte sau la mare, cei doi aveau tot timpul la dispozitie mai multe locuinte in care traiau regeste, intr-o perioada in care lucrurile nu mergeau deloc bine in Romania. Asta pe langa vila impozanta din cartierul Primaverii din Capitala. Nicolae .

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

Cand era sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Nicolae Ceausescu

23 august este o zi de referinta in istorie, sarbatorita drept Zi Nationala in comunism, pe care romanii si regimul o sarbatoreau cu mult fast. Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei pe 1 decembrie. Cum se sarbatorea Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Ceausescu in 1944, Romania a intors armele si s-a alaturat Natiunilor .

Un roman a cumparat o Dacia veche cu 1.500 de euro si a devenit celebru in intreaga lume. Ce legatura avea masina cu Nicolae Ceausescu

In varsta de 38 de ani, romanul se poate lauda ca a capatat notorietate, printre pasionatii de autoturisme, datorita modelului de Dacie pe care il conduce. Barbatul a achizitionat masina care l-a facut faimos cu suma de 1. 500 de euro si nu avea habar ca are legatura Nicolae Ceausescu. A aflat la scurt timp si .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )