Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evenimentul auto al anului: a lansat cel mai puternic model! Imagini SPECTACULOASE: bolidul are 1.000 de cai putere si poate atinge 340 de kilometri pe ora (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Evenimentul auto al anului: a lansat cel mai puternic model! Imagini SPECTACULOASE: bolidul are 1.000 de cai putere si poate atinge 340 de kilometri pe ora (FOTO, VIDEO)

A lansat, miercuri, cel mai asteptat autoturism al anului. Este vorba despre un model hibrid de automobil de lux, 4WD SF90 Stradale, care poate circula in liniste pe strazile oraselor datorita energiei. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

Subiectele zilei: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania; Viata de dupa gratii a lui Liviu Dragnea; Spitalul Colentina repara instalatiile electrice cu o firma neautorizata, care comercializeaza lem

Profilul alegatorilor care au produs noua paradigma politica a Romaniei: trei partide umar la umar. Spre deosebire de. Un medic si-a donat salariul, dupa mesajul deputatului Radulescu. Nu plec din tara. Un medic dermatolog din Targu-Mures si-a donat salariul, dupa ce.

Bloomberg: Cel mai puternic om din Romania merge la puscarie. Stirea cu condamnarea lui Dragnea, in marile publicatii straine

Liderul de facto al Romaniei a fost trimis la puscarie pentru trei ani si jumatate pentru coruptie, decizia zguduind guvernarea ce a intrat in conflict cu UE din cauza diminuarii independentei justitiei, Bloomberg.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor. Cele mai frecvente defectiuni

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor, ar trebui evitate. Dupa voba romanii sunt prea saraci ca sa aiba masini proaste, e bine sa eviti marcile considerate.

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )