Libnet.ro
UNICEF

17:01

Record pentru un sofer din Timis: 3 dosare penale in 3 ore

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Record pentru un sofer din Timis: 3 dosare penale in 3 ore

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit. continuă pe Wall-Street Ro

Timisoara: Un tanar a reusit sa se aleaga cu trei dosare penale in trei ore pentru ca a condus fara permis

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor, transmite Agerpres.

Barbat din Timis, record de dosare penale in cateva ore

Un barbat care conducea un autoturism fara sa aiba permis, in noaptea de sambata spre duminica, in Timisoara, s-a ales cu trei dosare penale in interval de trei ore, intocmite de politistii timiseni, pentru conducere fara permis si pentru ca nu a oprit la semnalul rutieristilor.

Ger cumplit in Romania. Minime record pentru luna februarie, potrivit ANM

Dupa temperaturile anormal de calde, iata ca meteorologii schimba foaia si anunta ca vine gerul. Astfel ca, temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade Celsius, in noapte de opt spre noua februarie 2020. De asemenea, urmatoarele nopti vor avea valori termice extrem de scazute. Ger cumplit in Romania! Pentru ziua de astazi, meteorologii .

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din CSM sa analizeze si performantele scolare si academice ale candidatilor la conducerea parchetelor in vizor - Bogdan Licu si Gabriela Scutea

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii sa tina cont si de performantele scolare si academice ale procurorilor propusi la conducerea parchetelor, atunci cand va formula un aviz. Solicitarea este facuta in contextul informatiilor privind performantele scolare si universitare ale procurorului Bogdan Licu, propus numarul 2 in Parchetul General, dar si ale Gabrielei Scutea in ceea ce priveste examenele sustinute de la intrarea in magistratura.

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )