Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Germania: Ar putea fi introdusa o taxa de autostrada pentru autoturisme

B1 B1,
Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Germania: Ar putea fi introdusa o taxa de autostrada pentru autoturisme

Curtea Europeana de Justitie este asteptata marti sa anunte o decizie extrem de importanta pentru soferii straini, si anume cea privind introducerea unei taxe de autostrada. Daca va fi introdusa,. continuă pe B1

Vesti proaste despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ce se intampla cu artistul

Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a inrautatit. Cunoscutul artist se lupta de mai bine de o luna pentru viata sa. Din pacate, cu toate ca a dat semne de insanatosire, linistea familiei lui nu a durat mult. Mihai Constantinescu, din nou in stare critica Sotia lui Mihai Constantinescu a fost chemata de urgenta .

Primele femei astronaut care vor pasi pe luna. Care este lista publicata de NASA?

NASA a publicat oficial lista scurta a femeilor astronaut care vor pasi pentru prima oara pe luna. Cine sunt acestea si cum sunt pregatite inainte de misiune? Primele femei care vor pasi pe luna. NASA apublicat lista scurta NASA a facut publica lista scurta a primelor femei care vor pasi pe luna. Misiunea se va .

Un roman a castigat alegerile pentru primaria orasului Goerlitz din Germania

Candidatul Uniunii Crestin-Democrate CDU) pentru postul de primar al orasului german Goerlitz din landul Saxonia, Octavian Ursu, un muzician originar din Romania, a castigat duminica turul al doilea al alegerilor.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie, iar vestile sunt imbucuratoare. Vara si-a intrat, in sfarsit, in drepturi, astfel ca vremea se va.

HOROSCOPUL saptamanii 17 - 23 iunie. Zodiile care vor avea zile binecuvantate

Aceste trei zodii vor avea o perioada perfecta. Li se intampla doar lucruri bune. HOROSCOP GEMENI - Este ultima saptamana din semnul tau zodiacal, asa ca o petreci in stil mare. Aceasta saptamana este despre.

CONSILIUL CONCURENTEI: Costuri mai mici pentru cei care isi aleg compania de racordare la reteaua de electricitate

Consumatorii care isi aleg singuri compania pentru realizarea lucrarilor de racordare la reteaua electrica platesc mai putin pentru aceste servicii, in comparatie cu cei care accepta tariful initial propus de operatorul de distributie, conform analizei preliminare derulate de Consiliul Concurentei pe aceasta piata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )