Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mercedes-Benz Trucks lanseaza TruckStore pe piata din Romania, platforma dedicata vanzarilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mercedes-Benz Trucks lanseaza TruckStore pe piata din Romania, platforma dedicata vanzarilor

Divizia Truck Bus a Mercedes-Benz Romania lanseaza TruckStore, platforma dedicata vanzarilor de autovehicule comerciale grele rulate si unul dintre segmentele principale de afaceri ale Daimler Trucks. continuă pe Wall-Street Ro

Primele abonamente 5G din Romania sunt vandute de Vodafone la pachet cu un smartphone al chinezilor de la Xiaomi

Vodafone a anuntat miercuri lansarea in premiera pe piata din Romania a primelor abonamente 5G, noile viteze de internet putand fi atinse in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia. Compania vinde noile abonamente la pachet cu un smartphone compatibil 5G produs de chinezii de la Xiaomi, desi lansarea retelei 5G s-a facut folosind smartphone-uri Huawei. Amintim ca si RCSRDS si Ericsson pregatesc lansarea tehnologiei 5G in Bucuresti. Vezi in articol cat costa primele abonamente 5G impreuna cu telefonul Xiaomi.

Stirile ProTV: Paula Herlo, despre adoptiile din Romania: Copiii abandonati sunt victime sigure!

Dupa o multime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din Romania, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu si Rares Nastase lanseaza Romania, stii bine.

Piata auto din Romania: evolutia pozitiva dupa cinci luni din 2019. Al saselea an consecutiv de crestere importanta

Piata auto din Romania a urcat cu 11,6% in primele cinci luni din 2019, la un volum total de 78. 486 unitati. Din acestea, 67. 042 sunt autoturisme care inregistreaza, astfel, o crestere de 13,1%) si 11. 444 vehicule comerciale in crestere cu 3.

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Petre Daea: Lucrarile de reabilitare a 56 de statii de irigat din Romania, realizate in proportie de 70%

Lucrarile de reabilitare si modernizare a 56 de statii de irigat din Romania incepute in urma cu aproape trei ani sunt realizate in proportie de 70%, astfel incat 1,4 milioane de hectare de teren agricol sunt irigabile in momentul de fata, a declarat miercuri, la Tulcea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul unei inspectii la o statie care este reabilitata, relateaza Agerpres.

Daea: Lucrarile de reabilitare a 56 de statii de irigat din Romania, realizate in proportie de 70%

Lucrarile de reabilitare si modernizare a 56 de statii de irigat din Romania incepute in urma cu apr.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

DETALII INCREDIBILE: Modalitatea prin care hackerii au atacat spitalele din Romania

Hackerii care au atacat recent spitalele din Romania nu vor primi niciun ban drept rascumparare, acestea reusind sa recupereze deja mare parte din informatii de la alte institutii din sistemul medical. Mai.

Doar doua universitati din Romania au intrat in clasamentul QS Ranking 2020 Prorector: Autoritatile ar trebui sa demareze urgent un model de sustinere a excelentei academice in marile universitati

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) si Universitatea din Bucuresti sunt singurele din Romania incluse in topul QS Ranking 2020, ambele in intervalul 801-1. 000 din clasament. Cele doua universitati au fost clasate si anul trecut pe aceleasi pozitii.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )