Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 masini vandute in Romania de Black Friday in 2018

B1 B1,
Top 5 masini vandute in Romania de Black Friday in 2018

A inceput numaratoarea inversa. Black Friday se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana a mai ramas pana cand magazinele vor oferi cea mai mare reducere din an. Ca in fiecare an, si companiile auto. continuă pe B1

eMAG reduceri la masini de spalat vase: Top 3 oferte posibile de Black Friday 2019

Black Friday 2019. eMAG reduceri la masini de spalat vase: Daca vreti sa scapati de neplacuta sarcina de a spala vasele, puteti apela la alternativa electrocasnica. Astazi, la magazinul online eMAG are loc campania de.

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 800 lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag. ro are oferte excelente in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la masini de spalat Arctic, Beko sau Star-Light.

Carrefour a inceput campania Black Friday 2019 la electronice si electrocasnice: aspiratoare si cuptoare cu microunde de la 100 de lei

Carrefour a dat startul campaniei de Black Friday, care va dura pana la 27 noiembrie, si vine cu reduceri la electrocasnice si electronice, iar frigiderele, masinile de spalat, cuptoarele si instrumentele pentru gatit au preturi cu pana la 50% mai mici.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Black Friday cu tepe, deja: semnele care dau de gol o inselatorie

Pana vom fi in plin Black Friday la noi, avem unul din China. Singles Day e doar la ei. Sau a fost, la inceput. Acum a devenit un eveniment marcant si la nivel global. Si nu vine fara.

Black Friday: TeamDeals Marketplace, vanzari de peste 2.000.000 EURO

Romania este campioana de BLACK FRIDAY avand cea mai mare rata de participare din Europa sursa: Google for Retail). in mai putin de o saptamana TeamDeals Marketplace va incepe campania pentru Black Friday.

Black Friday pentru masinile electrice in sistemul car-sharing. Preturile pornesc de la 1 leu

Startup-ul care a adus in Romania serviciul de e-car sharing a anuntat miercuri lansarea campaniei de Black Friday, prin care automobilele electrice vor putea fi inchiriate in sistem car-sharing, la preturi promotionale, pornind de la 1 leu.

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. A mai ramas doar o saptamana pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte excelente.

Black Friday la Fashion Days: cand incepe si ce reduceri poti sa prinzi

Black Friday 2019 este cel mai important eveniment de reduceri al anului, iar cei de la Fashion Days au anuntat ca-ti dau mai multe zile de oferte la cumparaturi. Retailerul a anuntat ca cel.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )