Libnet.ro
UNICEF

17:45

Campionatul Mondial DRL Allianz 2018 viziteaza BMW Welt la 28 iulie

Adevărul Adevărul,
Campionatul Mondial DRL Allianz 2018 viziteaza BMW Welt la 28 iulie

Din ce in ce mai multi oameni de pe mapamond devin pasionati de cursele cu drone. La 28 iulie 2018, BMW Welt din Munchen va fi transformata intr-o arena cu gladiatori, in care cei mai buni piloti din Drone Racing League - campionat international - se vor duela pentru un loc in finala editiei 2018 a Campionatului Mondial DRL Allianz, ce va avea loc in Arabia Saudita. continuă pe Adevărul

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: jucatorii au celebrat ca in Fortnite

Daca ai urmarit Campionatul Mondial de Fotbal 2018 si ai o afinitate pentru cel mai popular joc video al momentului, s-ar putea sa fi observat niste referinte catre Fortnite. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 s-a incheiat aseara cu victoria Frantei in fata Croatiei. Asta nu inseamna insa ca nu se vor mai dezbate pentru cateva [].

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Mesajul-surpriza al sefului UEFA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Presedintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin, a asigurat la incheierea Mondialului din Rusia ca fotbalul european poate privi inapoi cu o imensa mandrie spre un turneu de mare.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Scandal urias dupa finala de la Moscova

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018 Selectionerul echipei Croatiei, Zlatko Dalic, a felicitat nationala Frantei pentru castigarea Cupei Mondiale de fotbal, dar a comentat ca intr-o astfel de finala nu se acorda.

Lovitura data de Franta Rusiei la o zi dupa ce a castigat CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018

Franta a anuntat luni ca a decis sa-si inchida agentia comerciala de la Moscova, dupa indelungi negocieri cu autoritatile ruse ce au urmat expulzarii directorului francez al acestei institutii, relateaza.

Vine decontul! Putin a anuntat masuri noi pentru populatie dupa Campionatul Mondial de fotbal

Campionatul Mondial de fotbal a fost un succes total din punct de vedere al organizarii, rusii fiind foarte mandri de asta.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )