Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primul semestru vine cu crestere pentru toate marcile din portofoliul BMW Group Romania

Adevărul Adevărul,
Primul semestru vine cu crestere pentru toate marcile din portofoliul BMW Group Romania

Marcile BMW Group incheie prima jumatate a anului 2018 pe un trend crescator. Compania se pozitioneaza pentru a inchide acest an cu o noua performanta istorica, dupa ce a inchis anul precedent cu un record absolut de livrari. continuă pe Adevărul

[Infografic] Bursa de Valori Bucuresti, singura piata din regiune care a rezistat pe plus in primul semestru

Piata romaneasca a reusit sa inchida primele sase luni din 2018 cu o crestere de 4,3% pe BET, principalul indice local, depasind astfel toate pietele din regiune si plasandu-se in top 5 la nivel european. In ciuda speculatiilor negative legate de.

Piata masinilor noi a crescut cu 33% n primul semestru. Cea second-hand din import a scazut, dar este de patru ori mai mare

In prima jumatate a anului s-au inmatriculat peste 60. 000 de masini noi si aproape 235. 000 de masini second-hand din import, arata datele Politiei. Si numarul de tranzactii cu masini second-hand pe plan intern este peste medie, depasind 51. 000 de unitati in iunie.

Ajutor pentru sinistrati: Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru strangerea de ajutoare (VIDEO)

Furtunile care s-au abatut asupra Romaniei in ultima perioada au lasat zeci de oameni fara case. Fundatia Din suflet, pentru suflet condusa de Stefan Florescu a organizat o campanie umanitara pentru.

Sprijin social pentru muncitorii romani din Italia

1,2-1,3 milioane de muncitori romani isi desfasoara activitatea in Italia, in principal in constructii, agricultura si servicii Muncitorii romani din domeniul constructiilor, care lucreaza in Italia vor putea beneficia de sprijin social prin intermediul unui parteneriat incheiat intre organizatiile sindicale din domeniu, active in Romania si Italia. FILLEA CGIL este partea sindicala din cadrul Cassa Edile si reprezinta cel mai mare sindicat al constructorilor din Italia.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )