Libnet.ro
UNICEF

10:00

S-a lansat si in Romania. Cat costa primul BMW X7 din istorie?

Auto Ro Auto Ro,
S-a lansat si in Romania. Cat costa primul BMW X7 din istorie?

Primul BMW X7 din istorie s-a lansat zilele acestea si in Romania, la preturi incepand de la 83. 062 de euro. continuă pe Auto Ro

Primul procuror din dosarul lui Iohannis, dezvaluiri bomba

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu-bomba cu primul procuror din dosarul caselor presedintelui Klaus Iohannis. Stire in curs de.

IRUM Reghin, revine pe piata tractoarelor. Cat costa si cum arata primul utilaj agricol romanesc dupa 10 ani (FOTO)

Romania reintra pe piata constructiilor de tractoare. TAGRO este primul tractor agricol construit in tara noastra dupa o pauza de 10 ani, scrie ZF. Foto: ZF Investitia este de 4 milioane de euro.

Mariza revine in Romania. Cat costa biletele la concertul divei muzicii fado

Celebra artista portugheza Mariza 44 de ani) concerteaza din nou in Bucuresti, in primavara anului viitor, iar biletele au fost puse deja in vanzare.

HOROSCOP pentru primul weekend din noiembrie. Taurii sunt obositi si au nevoie de distractie!

Iata mai jos horoscopul pentru weekendul 2-4 noiembrie 2018. Nu incepe weekendul fara sa iti citesti horoscopul, ca sa profiti din plin de tot ce iti ofera configuratia astrelor in cele trei zile de.

Sondaj dureros. Peste 400 de copii parasiti in maternitati, in primul semestru din 2018

Numarul copiilor parasiti in maternitati si in alte unitati sanitare a scazut in primul semestru al acestui an cu 12, comparativ cu perioada similara din 2017, la 411, conform datelor publicate pe.

Primul caz din istorie in care o persoana este acuzata de crima in Antarctica! Motivul socant pentru care un om de stiinta si-a injunghiat colegul

Serghei Savitki, in varsta de 55 de ani, si Oleg Beloguzov, de 52 de ani, isi petreceau timpul liber citind. Cei doi erau oameni de stiinta rusi detasati la o baza de cercetare din Antarctica. La un.

Romania este parasita: Tinerii pleaca din tara, iar numarul de batrani creste. Raportul este de 112 varstnici la 100 de tineri

Tinerii pleaca din Romania si lasa in urma o tara imbatranita, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica. Astfel, indicele de imbatranire demografica a crescut de la 109,2.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )