Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO BMW lanseaza un asistent inteligent prin care soferii pot interactiona cu diversele sisteme ale masinii prin comanda de activare Hei, BMW!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO BMW lanseaza un asistent inteligent prin care soferii pot interactiona cu diversele sisteme ale masinii prin comanda de activare Hei, BMW!

BMW anunta lansarea in martie 2019 a unui Asistent Personal prin care conducatorii auto vor putea, din ce in ce mai mult, sa-si opereze automobilele si sa acceseze functiile si informatiile acestora prin comenzi vocale. Soferul va putea sa dea comenzi de navigatie, sa porneasca sau sa opreasca instalatia de climatizare, iar asistentul il poate alerta de anumite probleme, cum ar fi presiunea scazuta in pneuri. Asistentul devine tot mai bun cu fiecare comanda data, fiecare intrebare adresata si fiecare setare facuta, spun cei de la BMW. continuă pe Hotnews

BMW lanseaza asistentul digital prin care sa vorbesti cu masina

Avem Google, Siri, Cortana si Alexa, iar, intr-un timp scurt, o sa ai la dispozitie si un alt asistent, asta daca ai un automobil BMW. BMW a prezentat asistentul personal pentru masinile sale,.

BMW lanseaza propriul asistent virtual

Producatorul german de automobile BMW a anuntat ca va avea de anul viitor un asistent virtual propriu, care va prelua si indeplini comenzile vocale ale soferilor.

Apple lucreaza la o platforma online prin care politia sa acceseze datele personale ale suspectilor mai usor

Apple Inc planuieste crearea unei platforme online prin care politia sa poata cere formal informatii despre utilizatori. Acestia formeaza o echipa care sa instruiasca politia cu privire la datele care pot fi sau nu obtinute de la producatorul de iPhone, conform unei scrisori a companiei despre care relateaza Reuters, citat dechannelnewsasia. com.

Israelul elaboreaza un proiect de lege prin care cei care afiseaza steagul palestinian sunt condamnati la nchisoare

Anat Barko, reprezentanta a partidului conservator Likud din Israel, a propus un proiect de lege prin care oricine afiseaza steagul Palestinei pe teritoriul tarii va fi condamnat la inchisoare. Masura vine dupa ce steagul palestinian a fost afisat la un protest din Tel Aviv, anuntaMiddle East Monitor.

Guvernul discuta Ordonanta prin care Toader vrea sa-i mentina in functii pe sefii Inspectiei Judiciare

Guvernul Dancila are pe ordinea de zi un proiect de Ordonanta de urgenta pentru completarea articolul 67 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Mai exact, articolul 67 prevede modul in care sunt numiti sefii Inspectiei.

UE si alti finantatori ai cercetarii pun la cale un plan prin care publicatiile academice sa ofere acces deschis cititorilor

Comisia Europeana impreuna cu un grup de finantatori nationali de proiecte au conceput un plan controversat care ar putea duce la aparitia unui precedent in lumea cercetarii. Acestia au de gand sa faca mii de lucrari de cercetare disponibile online fara plata in ziua publicarii, initiativa care ar putea schimba modelul de afaceri al publicatiilor academice de top, scrieScience|Business.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )