Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO, FOTO Cum arata cel mai nou concept BMW, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO, FOTO Cum arata cel mai nou concept BMW, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

BMW a prezentat la salonul auto de la Frankfurt masina Concept 4 care vine cu indicii clare despre cum va arata a doua generatia de Seria 4, dar si noua masina electrica i4. Una dintre cele mai mari schimbari tine de designul grilei radiatorului care se inspira dintr-un model al anilor 30. Concept 4 semnaleaza o schimbare importanta la BMW, compania aplicand arhitectura flexibila atat pentru vehiculele cu motor conventional, cat si pentru masinile electrice. continuă pe Hotnews

Fondatorul Iulius Mall este cel mai nou cetatean de onoare al Timisoarei. Ce au discutat consilierii timisoreni despre legaturile acestuia cu Securitatea

Iulian Dascalu este noul cetatean de onoare al Timisoarei. Consilierii locali au aprobat luni, 9 septembrie, propunerea primarului Nicolae Robu pentru acordarea titlului de Cetatean de Onoare omului de afaceri care, prin deschiderea complexului Iuliu Town, a devenit cel mai important investitor al Timisoarei.

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

DAN BARNA: Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianta cu PNL

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca o alianta postelectorala ar putea fi facuta, cel mai probabil, cu PNL, in conditiile in care Alianta USR-PLUS nu ar obtine 51% pentru a-si asigura guvernarea.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale si au facut valuri pe retelele sociale. Niciuna dintre ele nu este insa la fel de speciala precum cele de mai jos. Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legatura cu unicitatea .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )