Libnet.ro
UNICEF

09:30

Volkswagen, BMW si Audi, cele mai cautate marci auto pe piata auto second-hand in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volkswagen, BMW si Audi, cele mai cautate marci auto pe piata auto second-hand in 2018

Cele mai cautate branduri de masini pe piata auto second-hand anul acesta au apartinut producatorilor Volkswagen peste 55 milioane de afisari), BMW si Audi, potrivit unei analize a Autovit. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Volkswagen, BMW si Audi, cele mai cautate branduri de masini pe piata auto second-hand in 2018

Cele mai cautate branduri de masini pe piata auto second-hand anul acesta au apartinut producatorilor Volkswagen peste 55 milioane de afisari), BMW si Audi, potrivit unei analize a Autovit. ro.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

VIDEO Cum arata filmata de sus una dintre cele mai mari exploatari de carbune din Romania. Pare un colt din Marele Canion

Mina de lignit de la Filipestii de Padure, judetul Prahova, a fost in anii `80-`90 una dintre cele mai mari din Romania, de unde se exploatau 900 de tone de carbune pe an. Marele dezavantaj al exploatarii din Filipesti a fost calitatea slaba a lignitului.

Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

VIDEO Top Euro NCAP: cele mai sigure masini in 2018

Institutia europeana independenta specializata in realizarea testelor de accident Euro NCAP a lansat, recent, lista cu cele mai sigure automobile din Europa, in 2018, masini care au si primit premiul Best in class la patru clase. Este vorba de doar trei modele, Lexus ES la doua categorii), Hyundai NEXO si Mercedes-Benz A Class, care au obtinut punctaje apropiate de maxim in cele mai dure teste realizate EuroNCAP in istoria sa.

Cele mai populare parole pe 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

Cele mai populare parole din 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

IN ACEASTA SAPTAMANA: BT, SIF5 Oltenia si Romgaz, cele mai lichide titluri pe BVB

Banca Transilvania, SIF Oltenia si Romgaz au fost cele mai lichide titluri in saptamana 10-14 decembrie a. c. pe Bursa de la Bucuresti, unde rulajul total pe segmentul principal a depasit cu 40% valoarea inregistrata in saptamana precedenta, totalizand 267 de milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )