Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUNT BOMBA de la Dacia: Mai multe modele noi vor fi lansate in cateva luni Printre acestea, si prima masina electrica din istoria companiei

B1 B1,
ANUNT BOMBA de la Dacia: Mai multe modele noi vor fi lansate in cateva luni Printre acestea, si prima masina electrica din istoria companiei

Dacia are planuri pentru 2020, dupa o perioada de liniste marcata doar de lansarea noului Duster. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Potrivit unor. continuă pe B1

PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

Facebook a picat in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, precum si in mai multe state americane, scrie Libertatea. Reteaua de socializare nu mai putut fi accesata de milioane de utilizatori,.

Ursula von der Leyen ii solicita Romaniei mai multe propuneri pentru postul de comisar european: Mai multe nume ar fi utile pentru a ne apropia de o decizie

Sefa viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, vrea mai multe propuneri de comisar din partea Romaniei. Purtatoarea de cuvant a presedintelui ales al viitoului executiv comunitar, Mina Andreeva, a transmis,.

Seful CJ Brasov, discutii cu o delegatie Lufthansa: Mai multe rute aeriene catre destinatii importante de pe Glob ar putea fi deschise pe viitorul Aeroport Ghimbav

Adrian Vestea, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a discutat cu o delegatie a companiei Lufthansa, despre posibilitatea de a deschide mai multe rute aeriene catre destinatii importante din intreaga lume,.

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii la o conducta de gaze. Mai multe locuinte au fost evacutate

Pericol de explozie la Ploiesti din cauza unei avarii produsa la un bransament de gaze. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia trenurilor a fost oprita timp de aproape o ora.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit si pe mai multe linii de transport in comun

Dupa ce a fost prelungit programul metroului bucurestean, cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia preliminarii Euro 2020), acelasi lucru se va intampla si cu mai multe linii de transport in comun, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit frf. ro.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Apasa in acest loc al CORPULUI tau si poti trata mai multe BOLI!

Incredibil! Trebuie doar sa apesi in acest loc al CORPULUI tau si poti traata mai multe BOLI. Unde trebuie sa apesi, vezi AICI SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APARUT GOALA PUSCA iN DIRECT!BENDEAC A.

REDUCERI URIASE la DACIA: Cat a ajuns sa coste un Duster! Toti romanii au ramas masca!

Cadou inedit pentru romani de Black Friday. Retailerii online au pus la vanzare mai multe modele Dacia Duster care beneficiau de reduceri masive. Spre exemplu, Altex a pus in vanzare, in noiembrie anul trecut,.

Rares Bogdan, anunt-bomba la Sinteza zilei. Planul de rezerva al PNL daca Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rares Bogdan a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, ce se intampla in cazul in care negocierile pentru viitorul guvern vor esua si noul Executiv nu va reusi sa treaca de Parlament. Exista plan de.

Dacia, mai performanta decat crezi: de ce ar trebui sa fii mandru de compania romaneasca

Dacia este una dintre cele mai profitabile companii romanesti, iar o noua statistica atesta performanta ei la nivel european. Conform unui nou studiu publicat de SeeNews, Dacia este compania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )