Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Schimbarea din Codul Rutier de care nimeni nu avea habar! Da, acum e in vigoare...

B1 B1,
Anunt BOMBA pentru soferii romani: Schimbarea din Codul Rutier de care nimeni nu avea habar! Da, acum e in vigoare...

De la 1 octombrie a intrat in vigoare noi prevederi privind codul rutier. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul. continuă pe B1

Cosmar pentru soferii romani! Bulgarii AU BLOCAT vama: Cozi de peste 10 kilometri

Trafic de cosmar la iesirea din Romania prin Vama Giurgiu-Ruse! CNAIR informeaza ca in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza cozi de aproximativ 10 kilometri pe sensul Romania .

Recalcularea pensiilor: Anunt SOC pentru milioane de romani! Vezi AICI daca esti pe lista celor cu pensii mai mari...

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca si care au iesit la pensie in perioada 1990 1 ianuarie 2011 vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a.

Anunt crucial pentru zona limitrofa a Capitalei

Anunt crucial pentru sute de mii de oameni care locuiesc in apropierea Capitalei. Gabriela Firea a anuntat ca microbuzele nu vor disparea complet de pe trasee, pentru ca locuitorii din comunele si orasele.

Anunt bomba facut de Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr: Fanii sunt socati, vedeta e de nerecunoscut...(FOTO)

Dupa casatoria cu Stefan Banica , Lavinia Pirva a devenit din ce in ce mai indrazneata si isi schimba look-ul constant. Schimbarile de infatisare pe care aceasta le-a incercat au transformat-o.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatia e CRITICA in marile orase. Cat mai pot circula soferii romani

Era masinilor pe motorina pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anuntul Comisiei Europene a bagat panica printre soferii romani! Cat mai poti circula...

Disparitia masinilor pe motorina pare tot mai aproape. Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe.

Masinile diesel, interzise oficial: Ce solutie mai au acum soferii romani pentru a putea circula pana la sfarsitul anului

Proprietarii de masini Diesel fac tot ce pot pentru a scapa de aceste autoturisme inainte ca ele sa fie interzise oficial. Se intampla in Germania, in conditiile in care masinile pe motorina sunt subiectul.

Comportamentul riscant adoptat de soferii romani

Politia Romana a prezentat, marti, rezultatele studiului Atitudini sociale privind riscul in trafic 2018 si analiza comparativa a datelor din patru sondaje de opinie care au avut aceeasi tema de cercetare,.

Vesti de ultima ora: Ce se intampla cu noul model de Dacia Duster! Toti soferii romani trebuie sa afle urgent asta

Dacia a prezentat un nou model de Duster la Salonul Auto de la Paris. Dacia Duster 2018 vine cu un nou motor pe benzina, cel mai puternic din gama. Automobilul este disponibil in doua variante de 1. 3 TCe,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )