Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba! Carlos Ghosn, pana la urma doar un escroc

B1 B1,
Bomba! Carlos Ghosn, pana la urma doar un escroc

Carlos Ghosn, fostul sef al Aliantei Renault-Nissan, va ramane in istorie ca un mare escroc la fel cum a fost si cazul fostului sef al lui Daewoo, Kim Woo Chong. Pe 19 noiembrie 2018, fostul de acum sef al. continuă pe B1

Marea Evadare a lui Carlos Ghosn. Fostul sef al companiei Nissan a fugit din Japonia ascuns intr-o cutie pentru echipament muzical. Cum a ajuns el din Japonia tocmai pana in Liban

Fostul sef al companiei Nissa, Carlos Ghosn, a reusit sa iasa din Japonie dupa ce a fost bagat intr-o cutie, intr--un hotel din Osaka, cutie care ulterior a fost pusa la bordul unui avion si expediata in.

Financial report: Interpolul cere Libanului sa-l aresteze pe Carlos Ghosn. Povestea unei evadari incredibile; Bulgaria va intra in anticamera zonei euro pana in aprilie

Financial Times: Interpolul a cerut Libanului sa-l aresteze pe Carlos Ghosn. Fostul presedinte Nissan a declarat ca familia sa nu a avut niciun rol in organizarea fugii sale din Japonia * UE trebuie sa invete limbajul puterii editorial) * Les Echos: Carlos Ghosn: povestea unei evadari incredibile * SEGA: Ministrul bulgar al economiei: Bulgaria va intra in anticamera zonei euro pana in luna aprilie.

Evadarea lui Carlos Ghosn - Avioanele de care s-a ajutat pentru a fugi au fost utilizate ilegal Libanul spune ca il va convoca pe fostul sef Renault-Nissan la audieri, dupa somatia venita de la Interpol

Compania aeriana turca privata MNG Jet a denuntat joi utilizarea ilegala a doua avioane din flota sa care au fost folosite pentru fuga lui Carlos Ghosn, fostul sef Renault-Nissan, din Japonia in Liban. Pe de alta parte, Libanul, spun surse citate de AFP, il va convoca saptamana viitoare la audieri pe Ghosn, dupa ce Interpol a emis mandat de arestare pe numele magnatului auto. Evadarea lui Ghosn a fost extrem de spectaculoasa, iar fostul mare sef a fugit dintr-o tara democratica si un sistem de justitie extrem de dur, catre Liban, o tara unde este privit de multi ca fiind un erou. Ghosn are si cetatenie libaneza.

Cine sunt oamenii din spatele fugii lui Carlos Ghosn

Doi oameni l-au ajutat indeosebi pe Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Renault-Nissan, sa fuga de justitia japoneza in Liban via Turcia.

Japonia inaspreste procedurile de imigratie dupa fuga lui Carlos Ghosn

Autoritatile japoneze si-au anuntat duminica intentia de a inaspri reglementarile cu privire la imigratie, dupa ce fostul presedinte director general al constructorului auto nipon Nissan, Carlos Ghosn, a fugit din tara in perioada in care era in arest la domiciliu, scrie Agerpres, citand Reuters.

Evadarea lui Carlos Ghosn. Avioanele de care s-a ajutat pentru a fugi din Japonia au fost utilizate ilegal. in ce conditii de lux a calatorit fugarul FOTO

Compania aeriana turca privata MNG Jet a denuntat utilizarea ilegala a doua avioane din flota sa care au fost folosite pentru fuga lui Carlos Ghosn, fostul sef Renault-Nissan, din Japonia in Liban. Anuntul in engleza si turca a fost pus pe pagina de garda a site-ului companiei.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, care s-a produs in timpul fugii sale din Japonia in Liban din ajunul Anului Nou, relateaza AFP.

Directorul unui operator aerian turc spune ca a contribuit la evadarea lui Carlos Ghosn pentru ca a fost amenintat

Un director al operatorului aerian turc MNG a spus autoritatilor ca a contribuit impotriva vointei sale la evadarea fostului presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn din Japonia pentru ca a fost amenintat de o cunostinta de-a sa, a relatat sambata publicatia Hurriyet, transmite Reuters.

Noi informatii despre fuga fostului sef Renault-Nissan din Japonia. Turcia anunta ca doi straini au fost implicati in extragerea lui Carlos Ghosn

Autoritatile turce au anuntat ca doi cetateni straini au fost implicati in fuga fostului presedinte al aliantei Renault-Nissan Carlos Ghosn din Japonia in Liban.

Fuga lui Carlos Ghosn: Doi straini implicati in tranzitul ilegal prin Instanbul, sustine Ankara

Turcia a anuntat sambata ca doi straini au fost implicati in tranzitul ilegal prin Istanbul al magnatului decazut al industriei auto Carlos Ghosn, in timpul fugii sale din Japonia in Liban, in ajunul Anului Nou, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )