Libnet.ro
UNICEF

06:30

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

B1 B1,
Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat. Proiectul de lege mai. continuă pe B1

Ai depasit viteza legala? Vestea BOMBA din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja AMENDA acasa...

Se anunta schimbari importante pentru soferi. Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au dat, recent, un raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prev.

Soc! Bomba din codul rutier explodeaza de luna viitoare: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibile in respectiva zona, sa circule pe marginea drumului, in caz contrar vor putea fi sanctionati cu.

VIDEO Diego Maradona, spectacol n vestiar dupa prima victorie din noul sezon

Dorados de Sinaloa a reusit, sambata, primul succes in turneul Clausura al ligii secunde din Mexic, scor 1-0, in deplasare, cu Correcaminos, iar antrenorul oaspetilor, Diego Maradona, a fost in centrul atentiei, atat pe teren, cat si in afara acestuia.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )