Libnet.ro
UNICEF

18:30

LOVITURA pentru SOFERI! Bomba din noul COD RUTIER! AMENZILE vor fi URIASE pentru un gest banal!

B1 B1,
LOVITURA pentru SOFERI! Bomba din noul COD RUTIER! AMENZILE vor fi URIASE pentru un gest banal!

Un proiect de lege prevede ca soferii care nu respecta legislatia privind parcarile sa fie sanctionati cu amenda de pana la 10. 000 de lei. Mai mult, nerespectarea regulilor de circulatie poate atrage. continuă pe B1

Noul Cod rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca de acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

Surse: Liberalii vor solicita sanctionarea deputatului PSD Iordache pentru gestul obscen din Parlament

Liberalii vor solicita conducerii Camerei sanctionarea social-democratului Florin Iordache pentru gestul obscen din plenul Parlamentului, potrivit unor surse liberale. Sursele citate au precizat ca presedintele.

Informatii-bomba din sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Se cere demiterea Gabrielei Firea de la PSD Ilfov

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a propus luni, in sedinta CExN care se desfasoara la Parlament, sa se voteze aplicarea unor sanctiuni politice pentru primarul Capitalei, Gabriela.

Cum alegi procesorul pentru laptop ca sa fie potrivit nevoilor tale

Laptopurile nu au fost niciodata foarte flexibile cand vine vorba de upgrade. insa nimic este mai important decat sa stii cum alegi procesorul din noul tau laptop. Cu siguranta, respectiva.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )