Libnet.ro
UNICEF

12:30

Masini gratis de la Dacia? Veste bomba pentru soferii romani: Da, chiar e adevarat, uite aici ce trebuie sa verifici urgent...

B1 B1,
Masini gratis de la Dacia? Veste bomba pentru soferii romani: Da, chiar e adevarat, uite aici ce trebuie sa verifici urgent...

O modalitate prin care poti cupara un autovehicul mult mei ieftin este sa participi la licitatiile ANAF. Toate masinile care participa la licitatie au fost confiscate de ANAF si au preturi modice, astfel ca ai. continuă pe B1

PRIMA CASA, legea darii in plata. Senatorul Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru mii de romani

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru romanii care au credite Prima casa. Astazi, in Comisia Economica a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite si beneficiarilor.

Vesti teribile de la Dacia: E vorba de caroserie... Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut dramatic. Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria s-a micsorat cu 8. 000 de unitati. in primele noua luni ale acestui an,.

Adevarul despre motorul de Mercedes de la Dacia: Toti soferii romani au ramas placut surprinsi...

Grupul Renault extinde gama motorizarilor pentru SUV-ul Duster. Aceasta va fi marita cu un propulsor de 130 CP si 150 CP. Este pentru prima data cand in Romania este produs un automobil cu aceasta putere, de.

Schimbari MAJORE la Codul Rutier: Amenzile sunt uriase! Ce mai pot face soferii romani...

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

Masinile diesel, interzise oficial: Decizia a fost comunicata de comisarul european! Panica mare printre soferii romani...

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Deja nu se mai vand in Europa. Cat mai au voie sa circule soferii romani

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar la Tribunal. Toti soferii romani sunt in pericol...

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. Hamburg a devenit primul oras din Europa.

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2983 seconds )